Katalinnak állt legjobban 2017!

Felesleges lenne bármit mondanunk, ti döntöttetek, Katalin mindent vitt "Kinek áll jobban?" sorozatunkban: amikor csak lehetett, a brit hercegnére szavaztatok!

Nagyot mentek 2017-ben a politikusok és hercegnék a "Kinek áll jobban?" sorozatban: amikor nem Katalin végzett az élen, akkor Trump neje, Melania. Alább mutatjuk az 5, összességében legtöbb szavazatot kapott hírességet, négy, viszonylag sok szavazatot kapott celebnőt és a kedvenc magyar hírességeiteket is!

A legtöbb szavazatot egy augusztusi cikkben Katalin Cambridge-i hercegné szedte össze, ez volt az egyetlen alkalom, amikor valaki fölényesen győzött Trumpnével szemben. A 4406 szavazattal Katalin abszolút győztes, még önmagát is megelőzi...

Ugyanis a második helyre is ő futott be –3569 szavazattal –, amikoris minden szavazóboxban lenyomta Harry herceg menyasszonyát, Meghan Markle-t – pedig szerintünk Megan simán csinosabb volt egyes képeken, mint a ti kedvenc hercegnétek. Egy 2014-es piros ruha hozta meg Katalinnak a második helyet.

A harmadik helyen végre nem Katalin áll, hanem egy igazán kedves színésznő, Jennifer Aniston, de ő csak 2879 szavazatot kapott Oscar-gálás ruhájára Jennifer Lopezzel szemben.

A negyedik helyre futott be Melania Trump 2745 szavazattal: neki a január 20-i beiktatási ünnepségen viselt kék Ralph Lauren szett hozta meg a győzelmet Jackie Kennedyvel szemben.   

Az ötödik Jessica Biel lett 2347 szavazattal, amit aranyszínű Oscar-ruhájára kapot. A vele szembe állított Dakota Johnsont nem nagyon szerettétek

Futottak még

Gwyneth Paltrow egy 2012-esfehér pelerinnel gyűjtött be 1626 szavazatot, Selena Gomez Bella Hadidot nyomta le többször is, de legjobban egy ocelotos miniruhában, 1512 szavazattal, őt követi a sorban Amal Clooney 1496 vokssal, és Gisele Bündchen 1355 szavazattal egy szeptemberi cikkből. 

Furcsa, hogy nem került be a top 9-be Kim Kardashian, Kendall Jenner vagy épp egyetlen magyar híresség – mondjuk Vajna Tímea vagy Mihalik Enikő – sem. Az sem szokványos, hogy akár 4-5 éves ruhákkal vernek le kedvenceink frissebb trendek szerint öltöző  celebnőket és olyan sem volt még, hogy egy híresség kétszer is hasonló ruhában kerüljön az élre, mint most Katalin pirosban.

Azért nézzük a magyarokat is!

A magyar mezőnyben egy nemzetközileg elismert topmodell, Palvin Barbara vitte a prímet, és ő is egy külföldi eseményen viselt estélyivel szerezte meg a vezetést egy kövekkel kirakott fekete Armani Privé ruhájában, mellyel szőke kolleganőjét, Lara Stone-t előzte meg.

A ruhás cikkeinkben második legtöbb szavazatot kapó magyar híresség Weisz Fanni, akinek Glamour-gálás szettje 1011 embernek volt a kedvence:

És emlékezzünk meg a 942 szavazatot begyűjtő Sarka Katáról és a 781 szavazatos Aleskáról is, előbbi szintén a Glamouron tartolt, utóbbi a Story-Gálán volt jobban öltözött szerintetek, mint a 35 kilós ruhát cipelő Medveczki Ilona.

És most ahelyett, hogy visszamennél a korábbi cikkeinkbe kedvencedre szavazgatni, inkább tedd meg itt: szerinted a fent felsorolt hírességek közül ki volt 2017 abszolút sztárja?

Ki volt 2017 abszolút győztese szerinted?

Oszd meg másokkal is!
Mustra