Kinek áll jobban: Katalin hercegné vs. Meghan Markle

Véletlen vagy sem, de Harry herceg menyasszonyának hasonló az ízlése, mint Kate Middletonnak.

Semmi másról nem szólt az elmúlt hét, mint Harry herceg és Meghan Markle eljegyzéséről. Mivel a színésznőként ismert Markle-t már most az új Katalinként emlegetik a magazinok, ezért utánajártunk, hogy vajon az ízlésük is megegyezik-e. Legnagyobb meglepetésünkre több átfedés is van a két ruhatár között, ezért eheti ‘Kinek áll jobban' rovatunkban a Cambridge-i hercegnére és a Harry herceg jövendőbelijére szavazhattok.

Katalin hercegné vs. Meghan Markle

1. A királykék

A lassan háromgyermekes hercegnének talán ez az egyik leghíresebb ruhája, majdnem csődbe is ment miatta az Issa divatház.Tudjátok, ez az a ruha, amiben 2010 novemberében bejelentette eljegyzését Vilmossal, melynek köszönhetően megsokszorozódtak a márka megrendelései. Vicces, de miután Harry herceg és választottja bejelentették eljegyzésüket, a színésznő által viselt fehér kabát, zöld ruha és nude cipő is pikkpakk elfogyott a webáruházakból. Markle egyébként egy 2016-os torontói eseményen viselt ilyen V-nyakkivágású, de ujjatlan egyrészest. Szerinted kinek áll jobban?

királykék
Getty Images

Kinek áll jobban a királykék?

2. A virágmintás

Kate Middletonról köztudott, hogy szereti a virágnyomatos ruhákat, de úgy tűnik, hogy leendő sógornője sincs ezzel máshogy. A hercegné egy januári eseményen jelent meg ebben a virágos Erdem ruhában Londonban, Meghan Markle-t pedig Tracy Reese New York-i bemutatóján kapták lencsevégre hasonlóban még 2013-ban. Na kin mutatnak jobban a virágok?

virágminta
Getty Images

Kinek áll jobban a virágmintás ruha?

3. Kalap

A hercegné és a színésznő szerint is lehet elegáns viselet a fehér ing és a kalap. Katalin hercegné a 2011-es Észak-amerikai turnéjuk során öltözött tehenészlánynak, azzal a különbséggel, hogy a csipkebetétes fehér blúzt a Temperley Londonnál vette potom 660 dollárért, körülbelül 174 ezer forintért. Markle egy eggyel hétköznapisabb fehér ingben és szalmakalapban nézte végig a wimbledoni teniszmérközést 2016 júniusában. Szerinted ki volt a csinosabb?

fehér ing és kalap
Getty Images

Kinek áll jobban a fehér ing és a kalap?

4. Piros ruha

A piros ruha legalább olyan kötelező darabja a ruhatárnak, mint a kis fekete, jól tudja ezt Katalin hercegné és Meghan Markle is, akiket már többször lencsevégre kaptak pirosban az elmúlt években. A Brilliáns elmék című sorozat sztárja a 2016-os Elle-gálán fotófalazott háromnegyedes ujjú piros ruhában Hollywoodban, míg Katalin hercegné 2014-ben, egy norwichi jótékonysági eseményen vett részt ebben az élénk színű ruhában, ráadásul mindketten fekete körömcipővel kombinálták azt. Ki volt a jobb?

piros
Getty Images

Kinek áll jobban a piros ruha?

5. Fekete-fehér

Fekete cipővel vették fel mintás ruháikat is, míg Meghan Markle a 2013-as Usa Network bulin pózolt ebben a miniben New Yorkban, addig Katalin hercegné a harrow-i World Mental Health-en jelent meg ebben a 390 fontos (kb.138 ezer forint) Tory Burch ruhában, amit Stuart Weitzman cipővel és Mulberry táskával kombinált. Ki volt jobb mintásban?

mintás
Getty Images

Kinek áll jobban a mintás ruha?

6. Geometria

A hercegnének és Markle-nek is van geometrikus mintás szoknyája, ráadásul előfordult, hogy mindketten fehér blúzzal vették fel a feltűnő alsót. Katalin hercegné 2016-ban Londonban, a szerencsés színésznő pedig egy 2014-es kaliforniai eseményen húzott ilyen szoknyát. Kinek állt jobban?

geometrikus
Getty Images

Kinek áll jobban a geometrikus minta?

7. Csipke

A fehér blúz és a kis piros ruha mellett természetesen az olyan klasszikus sem hiányozhat a szekrényből, mint a csipkeruha. Katalin hercegné a Dolce & Gabbanánál szerezte be ezt a térdig érő feketét, Markle inkább egy sötétkék mini mellett döntött West Hollywoodban.

csipke
Getty Images

Kinek áll jobban a csipkeruha?

8. Fekete estélyi

A vállnélküli estélyiruha is népszerű a vörös szőnyeges eseményeken, Katalin hercegné egy 2011-es díjátadóra ment bársonyban, az ifjú menyasszony nude szandállal vette fel a fazont 2016-ban Kanadában. Ki viselte jobban az ujjatlant?

válnélküli
Getty Images

Kinek áll jobban a vállnélküli ruha?

9. Tengerész stílus

Ez a tengerész stílusú szett valószínűleg a hercegné egyik kedvence, már többször is elsütötte az elmúlt években. Persze megértjük, remekül áll rajta az 1355 dolláros, kb.356 ezer forintos Alexander McQueen blúz és az arany gombos szoknya. Meghan Markle-nek is van hasonló tengerészes együttese, a celebnőből hercegnévé avanzsáló Markle rózsaszín dizájner táskával tette izgalmassá az összeállítást New Yorkban. Ki a szebb tengerész?

tengerész
Getty Images

Kinek áll jobban a tengerész stílus?

10. Fehér

Mindkét híresség Kanadában öltözött tetőtől-talpig fehérbe, Katalin hercegné stílusosan egy piros kalappal dobta fel az elegáns rövid ruhát egy 2011-es hivatalos eseményen, míg a színésznő a torontói divathéten pózolt a motoros dzsekivel és hasvillantós felsővel kombinált szettben. Ki mutatott jobban kényes fehérben?

fehér
Getty Images

Kinek áll jobban a fehér?

Oszd meg másokkal is!
Mustra