Jobban öltöznek a grúzok, mint a magyarok?!

A Tbiliszi divathéten lőtt utcai fotókból nagyon úgy tűnik. Mutatjuk, mi folyik a divatvilág új kedvenc városában!

Nem sokkal a budapesti Mercedes Benz divathetet követően tartották a Tbiliszi divathetet, az ott lőtt utcai trendeket elnézve pedig nem kell sasszemnek lenni ahhoz, hogy feltűnjön, a grúzok jóval előrébb járnak öltözködésben, a trendekben és azok értelmezésében, mint a magyarok.

Arról korábban már ejtettünk pár szót, hogy elsősorban Demna Gvasaliának köszönhetően olyan menő másnapos káeurópainak öltözni, hogy még a Vogue is elkezdett errefelé kacsintgatni, Tbiliszi utcai divatja pedig szinte olyan izgalmas a nemzetközi magazinoknak, mint a párizsi vagy a New York-i.

Tehát szeretik magukat kicsípni a Grúz fiatalok.

Giorgia & Gilda • * #Dvora @fashionistable

Una publicación compartida por Dvora (@fashionistable) el

A Vogue-tól kezdve a Highsnobiety-ig számos mérvadó lap elment megnézni, hogy mi folyik Tbisziliben, de ott volt a luxuscuccokat áruló Farfetch webáruház is.

All * on #mbfashionweektbilisi. Discover more #streetstyle inspiration in the link in our bio. * @guramkapanadze @portavemagazine

Una publicación compartida por Farfetch (@farfetch) el

Ment a gorpcore, az egymástól elütő minták keverése és a metál árnyalatok is.

Elvesztem, hol is járunk pontosan, Londonban vagy Tbilisziben?

Nem toporogtak ilyen és ehhez hasonló lányok az Iparművészeti Múzeum előtt a budapesti divathéten.

Igen, még mindig Tbilisziben járunk! És a cikk végére hagytam a kedvenceimet, ezt a rózsaszín borítéktáskával kombinált arany szettet...

... És ezt a 90-es évek stílusát idéző combcsizmás, rave bulis összeállítást. Kíváncsian várom, hogy hogyan összegzik majd a Vogue-nál a bemutatott kollekciókat, de könnyen elképzelhető, hogy Tbiliszi lesz a divatvilág új kedvenc városa a közeljövőben. Kattintsatok a cikk elején lévő galériára és nézzétek meg azt az összeállítást is!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek