Kinek áll jobban: hercegnők vs. celebnők

A trónörökösnők és hercegnék oda vannak a rózsaszínért, míg a színésznők inkább fehérben járnak. Szavazz a legjobbra!

Múltkor a diszkógömbnek öltözött Katy Perryről és Marion Cotillardról szavazhattatok, ezen a héten pedig olyan divatrajongó előkelőségek és celebnők vannak soron, mint Viktória svéd királyi hercegnő, Marie Chantal görög hercegnő vagy Nina Dobrev színésznő. Szavazás a hajtás után!

Viktória svéd hercegnő vs. Maxima holland királyné

A 40 éves Viktória svéd királyi hercegnő, teljes nevén Victoria Ingrid Alice Désirée, Svédország trónörököse, XVI. Károly Gusztáv és Szilvia királyné legidősebb gyermeke. Az előkelőség 2016 szeptemberében egy keresztőre vette fel az áttetszőnek tűnő rózsaszín Elie Saab ruhát, míg a holland királyné, Maxima idén októberben, a portugáliai Champalimaud Centerben stílusosan barna kiegészítőkkel sütötte el a csipkeruhát. Ki festett jobban rózsaszínben, a pink hajpántot és nude körömcipőt viselő Viktória hercegnő vagy az argentín származású Maxima?

Viktória svéd hercegnő vs Maxima holland királyné
Getty Images

Kinek áll jobban a rózsaszín?

Viktória svéd hercegnő vs. Marie-Chantal görög hercegnő

Viktória hercegnő nemcsak a holland királynével öltözött össze, hanem az öt gyermeket nevelő Marie-Chantallal is. Utóbbi látványos kalappal és nude körömcipővel egészítette ki a halványrózsaszín Dolce & Gabbana egyrészest az epsomi derbin, míg Viktória hercegné pár nappal később döntött az olasz divatház mellett Leonore hercegnő keresztején. Kin állt jobban, a luxuxmárkát vezető Marie-Chantalon vagy a svéd trónörökösnőn? Szavazz!

Viktória svéd hercegnő vs Marie-Chantal görög hercegnő
Getty Images

Kinek áll jobban a Dolce & Gabbana ruha?

Nina Dobrev vs. Laura Haddock

A vámpírnaplók című tévésorozattal befutott bolgár származású színésznő az Egyenesen át Los Angeles-i bemutatóján viselte Prabal Gurung fehér ruháját szeptemberben, kolleganője viszont már a Transformers: Az utolsó lovag júniusi premierjére beszerezte a hosszú ujjú dizájnerruhát, bár ő nem vette fel hozzá a fekete-fehér kötél-szerű övet. Melyik színésznő viselte jobban, szavazz!

Nina Dobrev vs Laura Haddock
Getty Images

Kinek áll jobban a fehér?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek