Kinek áll jobban: Katy Perry vs. Marion Cotillard

Töretlenül népszerű a Dior, de tartja magát a flitter és a virágminta is. Mutatjuk, kikre szavazhattok a héten!

Múltheti ‘Kinek áll jobban' összeállításunkban rózsaszínbe és zöldbe öltözött hírességekre szavazhattatok, ezúttal klasszikus fekete, diszkógömbre emlékeztető flitteres és virágos estélyiruhák felett dönthettek. A hajtás után mutatjuk, hogy kivel öltözött össze Katy Perry, Felicity Jones vagy Glenn Close lánya!

Felicity Jones vs. Sofia Carson

Az Oscar-díjra jelölt brit színésznő a júniusi Glamour Of The Year Awardson viselte a Dior V-nyakkivágású, földig érő fekete ruháját Londonban, míg az Utódok című filmből ismert kolleganője, a 24 éves Sofia Carson a kaliforniai Video Music Awardson pózolt az örökzöld ujjatlanban. Melyik barna hajú sztáron mutatott jobban a francia dizájner estélyi, szavazz!

Felicity Jones vs Sofia Carson
Getty Images

Kinek áll jobban a fekete Dior?

Marion Cotillard vs. Katy Perry

A Golden Globe-ot és Oscar-díjat nyert francia színésznő a Trophée Chopard partiján viselte a Halpern 2017-es őszi-téli kollekciójának egyik legütősebb szettjét, a felemás ruhát és az ahhoz tervezett flitteres pantallót. A 32 éves popsztár az idei Video Music Awards háziasszonyaként többször is átöltözött, az egyik fellépőruhája volt ez a hetvenes évek diszkó korszakát idéző együttes, amihez hosszú szőke műhajat kapott a mesterfodrászától. Szerinted ki mutat jobban tetőtől-talpig flitterben, szavazz!

Marion Cotillard vs Katy Perry
Getty Images

Kinek áll jobban a flitter?

Annie Starke vs. Hiba Abouk

Glenn Close 29 éves lánya, Annie Starke is színésznőként dolgozik, idén együtt játszanak Björn Runge filmdrámájában, a The Wife-ban, ezért több filmfesztiválon is felbukkantak az elmúlt hetekben. Starke egy virágokkal díszített Stella McCartney estélyiben pózolt a San Sebastián-i filmfesztivál vörös szőnyegén, de a romantikus mintát preferálta a madridi színésznő, Hiba Abouk is, aki a Dior kollekciójából választott magának ruhát a gálára. Kin állt jobban a virágos luxusruha a baszk városban, szavazz!

Annie Starke vs Hiba Abouk
Getty Images

Kinek áll jobban a virágos ruha?

Oszd meg másokkal is!
Mustra