Mutatjuk az idei Velencei Filmfesztivál legszebb ruháit

Augusztus 30. és szeptember 9. között rendezték meg a világ egyik legrégebbi filmfesztiválját Velencében, mutatjuk a legjobb ruhákat! Jane Fonda elképesztő, de kicsípte magát és ott járt Jennifer Lawrence, Julianne Moore és Kristen Stewart csaja is.

Többek között Arany Oroszlán-életműdíjjal tüntették ki Stephen Frears brit rendezőt, a zsűri nagydíját Sámuel Máoz izraeli rendező Foxtrot című filmje kapta, míg a 74. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál fődíját Guillermo del Toro The Shape of Water című alkotása nyerte el.

Sajnos idén Palvin Barbara nem ünnepelt együtt az A-listás hírességekkel, de ettől függetlenül a tavalyi évhez hasonlóan pompás estélyikben pózoltak a sztárok a vörös szőnyegen. Jól láthatóan felkapott volt a tollas ruha, a test- és púderszín, a virágminta, de még nem kopott ki a rózsaszín sem. Kattints a galériára és nézd meg, hogy mit viselt a filmfesztiválon többek között a 79 éves Jane Fonda, Jennifer Lawrence, Julianne Moore vagy Amal Clooney!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.