Három szín, amit hanyagoljunk leggings vásárlásnál

Mutatjuk, hogy miért nem praktikus a bőrszín, a szürke és a fehér!

Az évtized egyik nagy kérdése, hogy a leggings és a jóganadrág végül átcsúszhat-e a nadrág kategóriába vagy sem. A nemzetközi Glamour szerint is vitatható a kényelmes játszós sorsa, miközben arra is rámutatnak, hogy van három olyan árnyalat, amit semmilyen formában nem szabadna leggingsből beszerezni. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen színek kerültek tiltólistára!

Jól néz ki a fehér, csak nem praktikus

Gondolj bele reálisan, ha a feketéről azt állítják, hogy slankít, akkor a poláris ellentétére valószínűleg ennek az ellenkezője az igaz. És tényleg így van, a fehér szép szín, mi is szeretjük, de sajnos kövérít és nem praktikus, mivel már a felvétel pillanatában piszkos lesz és a tisztítása is nagy kihívás, ha nem lehetetlenség.

A kamu testszín

Elsősorban a Kanye West által felfuttatott Yeezy kollekciónak és a vörösszőnyeges eseményeken felbukkant pucérruháknak köszönhető, hogy elöntötték a piacot a bőrszínt imitáló melltartók, bikinik és körömcipők. Bármennyire vonzónak is tűnhetnek, semmi poénos nincs abban, ha úgy festesz, mintha nem lenne rajtad nadrág és közben mégis van. És egyáltalán, mit kell egy ilyen ízléstelen cicanaci fölött viselni? Valami testszínűt, hasvillantósat vagy sportosat, esetleg valami elegánsat? Elképzelésünk sincs, hogy mivel mutathat igazán jól.

Igen, a világosszürke is átlátszik

A sötétebb árnyalatok még elmennek, de a világosabb szürkék ugyanolyan kockázatosak, mint a fehér vagy testszín; minden kosz meglátszik rajtuk és átlátszanak, amint az anyaga egy kicsit megnyúlik. Kattints a galériára és nézd meg, milyen cicanacikkal nem érdemes vesződni!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek