Pár ezer forintért is lehet zoknicsizmád

Szezonális darab, viszont mostanság elég divatos. De minek szórnál el rá egy vagyont? Mutatjuk a fast fashion boltok kínálatát!

Azt már tudjuk, hogy az őszi szezonra érdemes lesz beszerezni egy pufidzsekit és valamit feltűnőt, ami a 2000-es évek elején is menőnek számított. Na de milyen cipőbe fektessünk be az év utolsó felében? A szakemberek szerint a Balenciaga (ki más?) által divatba hozott zoknicsizma váltja majd a jó ideje divatban lévő combcsizmát, ezért körbenéztünk, hogy a többi divatház és a fast fashion márkák hogyan dolgozták fel a szokatlan formát.

Jó hír, hogy annak is lehet ilyen szezonális lábbelije, akinek nincs rá 220 ezer forintja, ugyanis a francia ötletgazda és az olasz Fendi körülbelül ennyire árazta be a ősz egyik legnagyobb slágerét.

Az elsősorban fekete, fehér, méregzöld és piros árnyalatokban piacon lévő darabokért átlagosan 9995 – 15.995 forintot kér a Zara, mely a biztonság kedvéért Balenciaga féle virágos csizmát is újragondolta. A Mangóban 13.995 forintot, a Cin Cin Amicában pedig 5990 forintot kell fizetni a cipőért, ami bőgatyával, farmerrel és szoknyákkal is kombinálható 2017-ben. A galériára kattintva megnézhetitek a felhozatalt, majd szavazzátok meg, hogy menő vagy inkább ciki a legújabb őrület?

Menő! (280) (543) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.