Menő vagy ciki a gumipántos nagyiszandál?

A több mint 25 ezer forintos cipő állítólag kényelmesebb, mint a Birkenstock.

Azt állítja a Huffington Post szerzője, hogy hosszú keresgélés után rátalált a tökéletes nyári cipőre, ami még a Birkenstocknál is kényelmesebb. Ez pedig nem más, mint a képen látható 100 dolláros, körülbelül 26 ezer forintos nagyiszandál. Nem viccelünk, tényleg erről van szó!

Jó mi?
Jó mi?charlestonshoeco.com

Persze megértjük, a lap írójának lúdtalpa van, azért különösen nagy kihívást jelent neki kényelmes cipőt lőni a piacon, pedig csak ilyen egyszerű kritériumoknak kellene megfelelni: mindennapi viselésre alkalmas, nem töri fel a lábat és elég kényelmes ahhoz, hogy a metrótól a lakásig el lehessen benne jutni.

Merrel Hambleton két évvel ezelőtt talált rá a széles gumipánttal megerősített, közepesen kicsi sarokkal ellátott szandálra, ami állítása épp eléggé elegáns és kényelmes ahhoz, hogy bárhova elmenjen benne a színházon át a puccosabb megnyitóünnepségekig, sőt a szerző ez idő alatt számtalanszor kirándult benne, de a szandál túlélt két esküvőt és egy kenyai utat is.

Sárgában is van, ha valamit trendit is szeretnénk belelátni.
Sárgában is van, ha valamit trendit is szeretnénk belelátni.charlestonshoeco.com

A Monterey cipőket eredetileg Mexikó “cipőfővárosában”, San Miguel de Allendében gyártották, de most már a Charleston Shoe Co. készíti és árulja az Egyesült Államokban. Hasonló gumipántos szandálunk nekünk is volt a 90-es években, ezért félő, hogy társaihoz hasonlóan akár tényleg divatba jön a közeljövőben. Te mit gondolsz a gyógyszandiról? Nyomj a menő gombra, ha bárhova elmennél egy ilyenben vagy a cikire, ha túl ormótlannak és ízléstennek találod! (A menő-ciki sávot a Facebook-ajánló és a reklám alatt találod, hajrá!)

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1438) (583) Ciki!
Mustra