Kinek áll jobban a rózsaszín és az ezüst?

Rihanna, Cara Delevingne, Bella Hadid mellett spanyol hírességek is versenyben vannak a héten.

Múlt héten Katalin hercegné nyári ruhái közül bökhettetek rá a legjobbra, ezúttal pedig az új Luc Besson film bemutató és a madridi Platino-díjátadó vörös szőnyegéről választottunk összeöltözőket. A hajtás után mutatjuk, hogy miben pózolt többek között Rihanna és Cara Delevingne!

Rihanna vs. Rihanna

A divattervezéshez is értő barbadosi énekesnő játssza Bubble-t Luc Besson Valerian és az ezer bolygó című filmjében, így természetesen a film premierjén is felbukkant, ahova jól láthatóan rózsaszín és piros dizájnerruhákat pakoltak be neki az öltöztetők. A párizsi bemutatón ebben a kétrészes, tollakkal felturbózott Prada szettben, hozzá illő Charlotte Olympia szandálban valamint a brit Cutler and Gross 90-es évek hangulatát idéző napszemüvegében jelent meg. Rihanna az akció sci-fi hollywoodi bemutatójára is rózsaszínben ment, a hercegnős ejtett vállú tüllcsodát Giambattista Valli, a gladiátor stílusú szandált Manolo Blahnik szállította le. Szerinted melyik pink estélyi állt jobban a popsztárnak?

rihanna
Getty Images

Melyik rózsaszín ruha áll jobban Rihannának?

Cara Delevingne vs. Bella Hadid

A modellből lett színésznő is szerepel a Luc Besson filmben, és Rihannához hasonlóan látványos luxuscuccokban turnézza végig a világot. A platinaszőke celebek sorába beálló Delevingne a film párizsi bemutatójára vette fel azt a mélyen dekoltált, fekete övvel átfogott ezüstruhát, amit Bella Hadid mutatott be Alexandre Vauthier kifutóján a nyári haute couture héten. Szavazd meg, hogy kin jobb a diszkógömb cucc, a londoni celebnőn vagy az olykor Selena Gomeznek öltöző Hadid lányon!

HADID
Getty Images

Kinek áll jobban az Alexandre Vauthier ruha?

Carmen Munoz vs. Amaia Salamanca

A múlt héten tartották az ibéramerikai filmes díjátadót, a Platino Awardsot Madridban, ahova a modellként és színésznőként ismert Carmen Munoz egy Sergi Regal által tervezett, gyöngyökkel díszített couture ruhában érkezett. De nemcsak az andalúz celeb szerint menő idén a 20-as évek stílusát idéző ruha, hanem a 31 éves spanyol színésznő, Amaia Salamanca szerint is, aki Georges Hobeika estélyiben mulatott a rendezvényen. Jól nézd meg a két dizájnerruhát, és szavazz, hogy melyik sztáron állt jobban!

SALAMANCA
Getty Images

Kinek áll jobban a vintage stílusú ruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek