Melyik nyáriruhában szebb Katalin hercegné?

Vilmos herceg neje szereti a Guccit és a Dolce & Gabbanát, de divatosnak találja a sárgát, illetve a virágmintát is. Szavazzatok!

Az előző évekhez képest különösen sok fotó készült Katalin hercegnéről a nyári szezonban, aki éppen Lengyelországban és Németországban turnézik családjával. A hajtás után mutatjuk, hogy mik az idei trendek a Cambridge-i hercegné szerint, ti pedig megszavazhatjátok, hogy melyik dizájnerruhában mutat a legjobban!

Piros vállvillantós ruha kerti partira

A 35 éves hercegné a brit nagykövet berlini rezidenciáján tartott kerti partira vállalta be ezt az ejtett vállú piros Alexander McQueen maxiruhát, amihez hasonló általában szokott lenni a fast-fashion boltokban is. A Katalin hercegnétől szokatlanul merész darabért 2379 dollárt, körülbelül 623 ezer forintot kérnek a Net-a-Porter oldalán, a ruhához passzintott nude Prada szandál 620 euróba, körülbelül 189 ezer forintba fájt a királyi családnak.

Pöttyös Dolce & Gabbana Wimbledonban

A két gyermekes hercegné ebben a Dolce & Gabbana egyrészesben jelent meg Wimbledonban, a klasszikus ruhát pedig egy fekete bokapántos szandállal és Victoria Beckham féle fehér táskával kombinálta. Az úgynevezett “wimbledoni fehér” koncepcióba beillő olasz luxusruha ára 1550-930 font, körülbelül 528-316 ezer forint között mozog a nyári leárazásokon.

Napsárga nyári ruha Heidelbergben

A trendelőrejelzőkhöz hasonlóan talán már Katalin hercegné is érzi, hogy a sárga árnyalatok váltják majd a rózsaszínt a sorban, ezért ő is egy vidám Jenny Packham nyári ruhában indult el perecet készíteni Heidelberg történelmi negyedébe. A rövidujjas, térdig érő sárga ruhához egy bézs háncstalpú cipőt vett fel a hercegné.

Virágos ruha Gdanksban

A megrövidült hajú hercegné ebben a csinos, kétrészes Erdem együttesben kóstolta meg Gdansk specialitásait a lengyel város történelmi városrészében. Jól láthatóan Katalin hercegné továbbra is ragaszkodik a bézs lábbelikhez, ehhez a nyárias, virágos összeállításhoz is azt találta a legalkalmasabbnak.

Gucci ruha Londonban

A hercegné a Victoria & Albert Múzeum legújabb kiállításának megnyitóján viselte ezt a 2700 dolláros, körülbelül 707 ezer forintos Gucci ruhát. Emlékeztek, ez is abból a királyi és nemesi családok ihletésű Resort kollekcióból való, amit az olasz divatház tavaly mutatott be a Westminster-apátságban. A tweed ruhát piros borítéktáskával és egy 300 fontos, körülbelül 78 ezer forintos L.K. Bennett cipővel dobta fel a hercegné. Jól nézzétek meg a nyári ruhákat és szavazzátok meg a legjobbat!

Melyik ruhában volt szebb Katalin hercegné?

Oszd meg másokkal is!
Mustra