Menő vagy ciki a luxus pelenkatáska?

És kelendőek is a Gucci szörnyszülöttjei.

És természetesen megint csak a Gucci a piacvezető. A táskák hivatalosan is a „pelenkatáska” címke alatt találhatók meg a Gucci honlapján, és valóban pont úgy néznek ki, mint a rengeteg zsebbel, kulacstartóval és a szülők navigációját megkönnyítendő erős vállhevederekkel ellátott mezei pelenkázó batyuk. A különbség csak annyi, hogy ezeket a táskákat a klasszikus G betűs mintájával, és bőr szegélyekkel is ellátta a Gucci. No meg egy szintén megnyerő külsejű, kihajtogatható pelenkázó alátéttel.

123326 K9E4G 9291 001 076 0000 Light-GG-ducks-diaper-bag
Gucci

Végre megvan a táska, amivel a felvágósabb szülőknek is öröm lesz a pelenkázás

A klasszikus mintával ellátott vászonra egyébként kígyók és tigrisek helyett sokkal gyermekbarátabb kiskacsák is kerülhetnek, bár ez a pelenkatáskák esetében is feláras attrakció. Egy cseppet abszurd a dolog, de a különböző divatmárkák termékeit összegyűjtő Lyst adatbázisa alapján úgy tűnik, van kereslet a luxuskivitelű pelenkatáskákra, az idei évben egészen konkrétan 74 százalékkal nőtt a „pelenkatáska” keresőszó népszerűsége, az oldal által gyűjtött termékek között pedig nagyjából 137.000 forint jelenleg az ilyen táskák átlagára.

A Gucci jelenleg háromféle pelenkatáskát kínál, a legolcsóbbat úgy 330.000 forintért, a kacsákkal feltúrbózott darabot 430.000-ért, a pelenkázó vonal ékkövét, a letisztultabb, de pelenkázó alátéttel természetesen most is ellátott szütyőt pedig úgy 500.000 forintért vihetik haza az érdeklődők.  Van egyébként Marc Jacobs pelenkázó is, ha valaki a visszafogottabb luxus híve a pelenkázós fényűzés terén. 

Nos, szerinted menő vagy ciki százezreket költeni egy ilyen táskára? Szavazz a reklám alatt!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (463) (649) Ciki!
Mustra