Nézzetek be az új Antifactory Vintage-be!

Tágasabb és az árukészlet is nagyobb, mint az előző helyen. Mutatjuk, mit gondol az üzlet tulajdonosa a divatról és a trendekről!

Pár év alatt kinőtte magát és új helyre költözött a vintage- és divatrajongók egyik kedvenc bázisa, a belvárosi Antifactory Vintage Shop, melynek megnyitóján mi is ott voltunk, a bolt tulajdonosát, Stefánkovits Fannit pedig a divathoz, ruhákhoz, kedvenc korszakához és a zenéhez való viszonyáról és jövőbeli terveiről kérdeztük. Részletek a hajtás után!

Nagyobb helyen vadászhatunk a kincsekre.
Nagyobb helyen vadászhatunk a kincsekre.Antifactory Vintage Shop

Lakásboltból igazi vintage butik lettetek. Miben más az új üzlet, mint a régi?

Nagyobb, tágasabb, emiatt nagyobb árukészlet van és új tervezőkkel (Y.LD by doramojzes) gazdagodott a kínálat.

Honnan szerzitek be ezt a rengeteg ruhát, lehet hozzátok bevinni megunt ruhákat is?

Nem lehet behozni ruhát, én válogatom a készletet - mindenhol nyitott szemmel járok, keresek, kutatok a legmeglepőbb helyeken is. A gyűjtőszenvedély természetes módon az életem része.

Ezt keressétek a Paulay Ede utcában.
Ezt keressétek a Paulay Ede utcában.Antifactory Vintage Shop

Mindigis foglalkoztatott a divat, vagy egyszercsak belekerültél?

Régen akartam tervezni ruhákat, meg persze gyerekkoromtól fogva szerettem ezekkel a dolgokkal foglalkozni, de sosem ez volt a középpontban: csak egy mellékes szál, érdeklődés volt inkább. Fontosnak tartom, hogy olyan munkám legyen, amit szeretek, és nem egy kényszer, ezért jó ötletnek tűnt belefogni.

Mennyire követed a nemzetközi trendeket?

Ha van időm, néha belenézek az aktuális divathetek kollekcióiba, de csak hogy képben legyek, inkább az a jellemző, hogy megyek a saját fejem után.

Sok kincs van a 90-es évekből.
Sok kincs van a 90-es évekből.Antifactory Vintage Shop

Melyik ruhadarabbal jellemeznéd 2017-et?

Reebok, Kappa, Champion, sportosabb vintage pulcsik/pólok, a 90-es évek kultikus márkái. Én megőrülök tőlük legalábbis, egyből a kisgyerekkorom jut eszembe.

IMG 4419
Antifactory Vintage Shop

Technokool néven a DJ-zés felé kacsintgatsz, mik a jövőbeli tervek, lehet hallani majd a budapesti éjszakában vagy valamelyik fesztiválon? Esetleg az új Antifactoryban?

Különösebb tervem nincs, egyelőre csak az, hogy ismét tudjak elég időt és energiát fordítani a zenélésre, mert mostanában nagyon hiányzott a felújítási kavalkádban. Csak szeretnék játszani bárhol, buliban, vagy a konyhámban, az már nem is lényeg. A Larmban leszek júliusban 15 és 27-én a NemKoolal, július 29-én a Pool & Beeren utána pedig augusztusban van egy fesztivál is, az EZER.

Oszd meg másokkal is!
Mustra