A pasik sem ússzák meg a villantós cuccokat

Mutatjuk a férfi divathét elborultabb ruháit a virágos nyakláncon át a magassarkú cipőig. Nézzétek meg, hogy mit tervezett a Dolce & Gabbana, Vivienne Westwood vagy a Prada!

A nyaralós Resort kollekciókat követően vonultatták fel 2018-as tavaszi-nyári férfi kollekcióikat a divatházak a szokásos menő nagyvárosokban, Londonban, Firenzében, Milánóban és Párizsban.

A felhozatalt elnézve jövőre kicsit háttérbe szorul a bomber és a 90-es évek rave korszaka, viszont várhatóan felkapott lesz a hasvillantás, a szivecskés minta, a japán hatás, a tréning, a biciklis gatya illetve a túl rövid nadrág. Kattintsatok az óriásgalériára és nézzétek meg a pasi divathét leglehetetlenebb és legértelmezhetetlenebb darabjait!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.