Katalin átlátszó csipkében ment az ascoti derbire

A hercegné fehér midiruhát választott az angol lóversenyre és kicsit többet mutatott magából, mint hitte.

Elkezdődött az ascoti derbi – melyről be fogunk még számolni részletesebben is – és rögtön a nyitónapon megjelent Katalin hercegné és a királyi család jó része az eseményen. Katalin ismét egy Alexander McQueen ruhát vett fel, mint újabban kábé mindig, a Daily Mail pedig arra hívta fel figyelmünket, hogy a ruhán átsejlett a fény, így ki lehet venni a hercegné combjainak körvonalát – már ha nagyon hunyorítunk és nagyon akarjuk.

A brit lap azt sem felejtette el megemlíteni, hogy ezzel Katalin nagy elődje, Diana nyomdokaiba lépett már megint, ugyanis ő 1980-ban hasonlóan villantott szintén Ascotban. Micsoda egybeesés. Itt megnézheted a villantós Dianát, aztán szavazz alább: Katalin vajon gondolt-e erre a párhuzamra, amikor kiválasztotta a divatos, fehér, ellenfényben bizony áttetsző ruhát a nagy eseményre vagy már megint az újságok kombinálják túl?

Dianát majmolta Katalin?

  • Dehogyis, ez teljes őrület! 1015
  • Persze, mindig azt csinálja. 186
  • Most pont nem, de egyébként általában Dianát másolja. 174
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.