Kylie Jenner, az enyveskezű

Kylie Jenner elveszi ami neki tetszik, és piacra is dobja. Mert megteheti.

Egy kisebb márka, a PluggedNYC vádolja lopással a majdnem Kardashian Jennert, ráadásul bizonyítékuk is van rá, hogy Kylie valóban kunyerált, sőt tarhált tőlük olyan ruhadarabokat, amik kísértetiesen emlékeztetnek a lejmolás után pár hónappal a Jenner név alatt piacra dobott szettekre. (Bár a PluggedNYC-nek nincs rózsaszín terepmintás öngyújtója. Azért először az öngyújtóhiány jelentette tátongó űrre kéne hogy gondjuk legyen, csak aztán járjon a szájuk, hogy lopnak tőlük a félkardashianek.)

Jenner először kunyerál

A sztár terepmintás cuccairól van szó, amelyek más színűek ugyan, de hasonlóan az alul-felül terepmintás megközelítést viszik tovább, mint a PluggedNYC egyenruhái. A márka kreatív igazgatója, Tizita Balemlay ki is akadt egy cseppett, rajta keresztül kerültek ki Twitterre azok az emailek is, amelyekben Kylie egy alkalmazottja esdekel ruhákért egy fotózás erejéig, majd arról is érdeklődik, tudnának-e más színben is küldeni ezt-azt, és még képet is küld a PluggedNYC topban pompázó Jennerről.

Aztán meglovasít

Balemly Instagramra is kirakott egy terepmintás melegítő-top kombóban pózoló Jennert a márka saját hasonló szettjeivel összehasonlító képet, és hát valóban, az emailezgetés, és az egy hónap múlva kidobott terepmintás cuccok nem sok kétséget hagynak afelől, hogy Jenner és csapata ezúttal valóban a szokásosnál is egyértelműbben merített ihletet, amikor előálltak az új kollekcióval. Balemly amúgy rögtön belátta azt is, hogy sokan azzal fognak harcba szállni a lopásgyanúba keveredett Jenner oldalán, hogy a terepminta mindenkié, és mint ilyet, nem igazán lehet ellopni. Balemly szerint ugyanakkor ez rá nem érvényes, hiszen ő indította útjára a Kétrészes Terepminta Mozgalmat, ő az irány úttörője. Legalábbis ő volt, amíg Jenner le nem nyúlta a bizniszt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek