Katalin hercegné szerint is menő a rózsaszín

A nagy hagyományokkal rendelkező Trooping the Colour ceremónián jelent meg a romantikus Alexander McQueen ruhában.

A hétvégén tartották a 91 éves II.Erzsébet királynő hivatalos születésnapját, a Trooping the Colour ceremóniát Londonban. Emlékeztek, ez az a rendezvény, ahova a királynő tavaly zöld kosztümben érkezett, amivel sikerült felkavarnia a nyári állóvizet az interneten.

Összeöltözött lányával Katalin hercegné.
Összeöltözött lányával Katalin hercegné.Chris Jackson / Getty Images Hungary

Az eseménynek nagy hagyománya van, 1748 óta tartják és nemcsak a mindenkori uralkodó születésnapját ülik meg, de a hadsereg alakulatainak is ilyenkor mutatják be a csapatzászlókat. Ez számokban nagyjából úgy néz ki, hogy 1100 katona vonul fel a St.James's Park melletti Királyi Lovas Testőrség laktanyájának udvarán, ahol 400 katonazenész játszik egyszerre, a parádé alatt pedig nagyjából 113 parancsszó hangzik el.

Olyan, mintha kétrészes lenne, de nem az.
Olyan, mintha kétrészes lenne, de nem az.Samir Hussein / Getty Images Hungary

A királyi családban nemcsak a királynő szereti a harsány színeket, de a cambridge-i hercegné is, aki egy hosszú ujjú, rózsaszín Alexander McQueen ruhát és hozzá illő Jane Taylor kalapot választott az alkalomra. Meg is lepődtünk volna, ha nem az udvar kedvenc házitervezőjénél, Sarah Burtonnél (a Mcqueen dizájnere) keresett volna ruhát az alkalomra.

Egy ilyen feltűnő fejfedőért egyébként átlagosan 797 fontot, körülbelül 279 ezer forintot kérnek a kalaposnál. De persze nem maradhatott el a védőpajzsként bevetett borítéktáska sem – írja a Vogue.com a két gyerekes hercegnéről, aki nem veti meg a megfizethető márkák kollekcióit sem. Bár tavaly simán elszórt 64 milliót ruhára.

Nektek hogy tetszik a szezon egyik trendszínének kikiáltott rózsaszín a hercegnén? Szavazzatok!

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek