Felejtsd el az unalmas cipőket!

A barokkos túlzások váltják a tornacsukákat a sorban. Minden menő, ami flitteres, szőrös vagy arany. Mutatjuk!

Több oldalról is körbejártuk már az aktuális cipőtrendeket, tudjuk, hogy mit hoznának divatba a luxusmárkák, mit hordanak a hírességek, mit adnának a celebnőkre az öltöztetőnők, de az Instagramon sem kell órákat lógni ahhoz, hogy szembejöjjön egy-egy túlhájpolt dizájnercipő. A jelenségnek köszönhetően pedig előfordul, hogy mire valójában divatba kellene jönnie egy fazonnak, az már ki is kopik a divatból.

Ezúttal a Who What Wear konzultált a müncheni Mytheresa.com jól értesült cipőértékesítőivel arról, hogy milyen lábbelibe érdemes befektetni az idei évben. A luxuswebshop felvilágosította a szerkesztőket, hogy a legjobb, ha a saját megérzéseinkre hallgatunk és valami egyszerre szép és kényelmes darabba fektetünk. Bárcsak ilyen egyszerű lenne!

Najó, de mégis mi az, amivel tutira nem lövünk mellé 2017-ben?

“Vegyél bármit, ami nem basic! Felejtsd el az olyan jelzőket, mint az egyszerű, a letisztult, a minimál vagy a normcore” – állítja a szakértő, aki szerint az őszi-téli szezon slágere a “dolgozó lány” look lesz, ezért divatba jön a túlméretezett férfi zakó és a boyfriend farmer, ezeket a ruhadarabokat pedig csakis egy csicsás cipővel tudjuk a legjobban ellensúlyozni.

   

Tehát a Mytheresa.com üzenete szerint feltétlenül fektessünk be egy látványos, arany, csillámos, metálfényes, bársonnyal bevont vagy gyöngyökkel kirakott cipőbe, az garantáltan menő lesz még a következő szezonban is. Bár óvatosan állunk az effélle trendelőrejelzésekhez, hisz emlékeztek: hiába jósolta meg Robin Report 2016 végén, hogy kikopnak a játszósruhák a divatból, végül nagyobb biznisz lett belőlük, mint valaha. A galériára kattintva megnézhetitek, hogy milyen barokkos cipőkre érdemes vadászni a közeljövőben, ha megérzéseink helyett a divatelőrejelzésekre hallgatunk!

Te szereted a feltűnő cipőket, szandálokat? Inkább biztosra mész? Vagy a ruhákkal variálsz? Mondd el!

Oszd meg másokkal is!
Mustra