Az olcsó vagy a 1,5 milliós ruha áll jobban Ivanka Trumpnak?

Az amerikai elnök lánya egy pár ezer forintos Target ruhát és egy J.Mendel estélyit villantott a napokban. Szavazzátok meg kedvenceteket!

Míg a first lady 14 milliós Dolce & Gabbana szettben égette magát Olaszországban, addig a divatmárkájáról lemondó Ivanka Trump bevetette a milliárdos hírességek legnagyobb trükkjét, azaz olcsó ruhában lépett kamerák elé. Emiatt a húzás miatt tűnt már emberibbnek Katalin hercegné és Michelle Obama is az elmúlt években.

Az apja egyik jobbkezeként emlegetett üzletasszonyt múlt hét elején kapták lencsevégre az egyszerű, virágos fekete miniruhában, amit egyébként Victoria Beckham tervezett a Targetnek és eredetileg 35 dollárba, kb. 9600 forintba fájt, most leárazva pedig 17.50 dollárba, kb. 4800 forintba kerül.

Az ujjatlan fast fashion ruha nagy ugrás ahhoz képest, hogy az azt megelőző este egy 5500 dolláros, kb. 1,5 millió forintos J. Mendel estélyiben kísérte el férjét az éves Ford Theatre Gala-ra, de Ivanka Trump egyébként is nagy rajongója Roland Mouret, illetve Caroline Herrera több ezer dolláros ruhakölteményeinek – írja a Daily Mail. Ti mit gondoltok, a csinos olcsó ruha vagy a túlárazott bordó csipkecsoda állt jobban Donald Trump lányának? Szavazzatok!

Melyik ruha áll jobban Ivanka Trumpnak?

Oszd meg másokkal is!
Mustra