Katalin hercegné ezúttal a Superga eladásait duplázta meg

A hercegné máskor is viselt már Zara vagy Topshop ruhákat, most pedig újra bankot robbantott, ezúttal a Superga eladásait segítve meg.

Katalin 2016 októberében Kanadában és 2017 áprilisában a London maratonon. A cipő a közös a két képben.
Katalin 2016 októberében Kanadában és 2017 áprilisában a London maratonon. A cipő a közös a két képben.Danny Martindale / Getty Images Hungary

Annak ellenére, hogy Dolce és Alexander McQueen ruhákban is feltűnik időnként, a hercegné nem röstell olcsóbb darabokat magára ölteni, ha úgy hozza a sors vagy a fű alatti, olcsóbb márkákkal való megállapodások. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a hercegné-mániában szenvedő rajongók most is lecsaptak a Katalin lábán feltűnt, egyébként teljesen jellegtelen Superga dorkókra. A Daily Mail azt is kiderítette, mikor bukkantak fel először Katalin lábán a fehér tornacipők. 

Uncsi

2016 októberében kapott rá a hercegné a fehér Superga sneakerekre, és azóta szemlátomást elválaszthatatlan pár lettek, ő és a fehér cipellők. Persze a 17.000 forintot kóstáló lábbelik jobban is fogynak azóta, a Superga szóvivőjének elmondása szerint egészen konkrétan megduplázódtak a fazon eladásai. Vajon hány párral rendelkezik Katalin? A királyi család vásárlási szokásait elnézve valószínűleg nem elégedett meg 1-2 párral. Azért többet is ki lehetne hozni a dologból, egy kevésbé filantróp hercegnének biztosan eszébe jutna, hogy eljátszadozzon egy kicsit a rajongókkal. Vajon, ha tininindzsás, világító, kerekekkel felszerelt cipőkben gurulna ki Katalin, azt is elkapkodnák az emberek? Igazán példát vehetne Kanyeról, ő legalább érdekesebb márkákat választ. 

Superga a hivatalos angol webshopban és ugyanaz egy magyar oldalon. 59 euro vs. 18 ezer forint.
Superga a hivatalos angol webshopban és ugyanaz egy magyar oldalon. 59 euro vs. 18 ezer forint.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek