20 estélyiruha, amit szerettünk a Cannes-i filmfesztiválról

A celebnők szerették a tollakat, az áttetsző anyagokat és a rózsaszínt. Mutatjuk miben parádézott Naomi Campbell, Salma Hayek és Tilda Swinton!

A hétvégén véget ért a 70.Cannes-i filmfesztivál, divatügyileg mi is lelkesen közvetíttünk az eseményről, az elmúlt héten volt itt minden; rosszul kiválasztott ruhák, ciki összeöltözés, A-listás magyar modellek és röhejes Vajnáné, de Nicole Kidman utánozhatatlan stílusáról is becsületesen megemlékeztünk.

Ezúttal összegyűjtöttük a legemlékezetesebb vörös szőnyeges estélyiruhákat, melyeket elnézve a közeljövőben a tollas összeállítások váltják majd a pucérruhát és a virágmintákat a sorban. Kattintsatok a galériára és csekkoljátok le, hogy milyen luxusruhával került be a válogatásba például Lily-Rose Depp, Uma Thurman vagy Salma Hayek!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.