14 milliós Dolce & Gabbana kabátot villantott Melania Trump

A first lady egy félmilliós táskát is hozzácsapott a szetthez. Menőnek vagy cikinek találjátok az effajta pénzszórást?

Donald és Melania Trump éppen az első nemzetközi turnéjukon vannak a januári hivatalba lépés óta. A kezdeti aggodalmak ellenére úgy tűnik, hogy a first ladynek nem okoz akkora gondot az öltözködés, még ha ruhája nem is mindig passzol a kongresszushoz.

Melania Trump a múlt hónapban a kínai elnöki párt fogadta egy 1,5 milliós ruhában, bár aprópénz ez ahhoz képest, amit cataniai ruhatárára szánt. Nagy port kavart ugyanis a napokban az a 3D-s selyemvirágokkal díszített Dolce & Gabbana kabát, amiben a Chierici palotába érkezett meg Trumpné, aki nem sokkalt 51.500 dollárt, körülbelül 14 millió forintot kiadni a luxusdarabért, amihez egy hozzáillő 1630 dolláros, kb.448 ezer forintos kistáskát is hozzácsapott a biztonság kedvéért.

Hilo Coat La Bi #melaniatrump Alilo Livaa Linaweza Kukulipia Ada Ya Chuo,Kukununulia Nyumba,Ki Vits Cha Kutembelea, Ikakununulia Bajaji Nne Tano Za Kuvimbia Mtaani Lina Thamani Ya $51,500 Kama Tzs 113,300,000 Hivi Za Bongo "Basi Utawasikia Haita Nunua Nyumba Labda Kibanda Well Ichoicho" #fashion #dolcegabbana #dolceandgabbana #afroswagga

Una publicación compartida de AfroSwagga (@afroswagga) el

Trumpné nagy rajongója a szicíliai tervezőpárosnak, még a Szilveszter estét is Dolce & Gabbanában töltötte. A first lady költséges hobbiját azonban nem mindenki nézi jó szemmel, a közösségi oldalakon többen is felháborodtak a túlárazott kabáton, sőt voltak, akik bicskanyitógatónak találták, hogy míg az elnök éppen egy új egészségügyi reformmal kívánja több millió ember biztosítását veszélybe sodorni, addig a first lady ilyen felesleges holmikra szórja a pénzt – írja a Washintonpost.com.

Persze nem a modellből lett asszony az első, akit megszólnak divatrajongása miatt, 2009-ben Michelle Obamát is támadták, mikor egy 540 dolláros, kb.148 ezer forintos Lanvin cipőben jelent meg egy washingtoni élelmiszer bankban. Melania Trump turnéruháiról nemsokára többet is olvashattok, de addig a menő vagy a ciki gomb megnyomásával megszavazhatjátok, hogy mit gondoltok a kabátról!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1291) (1197) Ciki!
Mustra