II. Erzsébet a rendszerváltás óta ugyanazt a körömlakkot használja

A királynő egyszerűen tudja, hogy mitől döglik a légy. Az Essi rózsaszín körömlakkja számára éppen megfelel, éppen ezért eszében sincs holmi kísérletezéssel megtörni a rendet.

A királynő ragaszkodó fajta, ha egyszer ráakadt valamiből a legjobbra, azt bizony az Istennek sem ereszti, és kitart választottja mellett. Jó példák erre a királyné Launer márkájú táskái, amiből ő 200 darab összegyűjtését találta megnyugtatónak. Így nyugodt szívvel nézheti, ha valaki lerabol egyet a karjáról, elegáns mosollyal nyugtázva a tényt, hogy neki bizony még mindig van 199 darab ugyanolyan táskája a pincében. Erzsébet a körömlakkjával is hasonló módon szerelembe eshetett, a Hello Giggles szerint úgy hírlik ugyanis, hogy 1989-ben ő kiválasztott egy márkát és egy színt, amiből azóta egy tapodtat sem enged. 

Ez jó lesz.

A félmilliós táskák láttán az ember arra számítana, hogy a királynő körömlakkból is valamilyen aranyreszelékkel operáló luxusmárka termékét választotta, az igazságtól azonban mi sem állhatna távolabb. A királynő az Essie „Ballett Slippers” fantázianveű, körülbelül 2400 forintért beszerezhető rózsaszín lakkját választotta, és úgy tűnik elégedett is a lakkal. Az Essie gyakran dicsekszik is vele, hogy a királynő fodrásza szerint „őfelsége semmi esetre sem viselne mást.” A rózsaszín lakkal nem kockáztat sokat Erszébet, hisz köztudott, a rózsaszín bizony kiválóan megy a… rózsaszínhez.

Itt a válasz tehát azoknak, akik mindig is szerettek volna II. Erzsébetnek öltözni farsangra, de sosem tudták eldönteni, milyen körömlakk passzolna a maszkhoz, az ősz fürtökhöz, és a Launer táskához. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek