Új fura farmer a láthatáron, ezúttal alakváltós kiadásban

2 az 1-ben, a hülyének is megéri!

Nyáron meleg, télen hideg

A Vetements seggszellőztetős farmere után ismét légies kialakítású farmert dobott piacra egy vállalkozó kedvű márka. A Y/Project cipzárok helyett kapcsokat választott a 2 az 1-ben jellegű koncepció megvalósításához, és valamivel olcsóbban kínálja a kissé bizarr farmertt: mindössze 117.000 magyar forintot kell kicsengetned, és máris tiéd lehet a másodpercek alatt lerövidíthető kétéltű! Ideális ajándék lehet mind a túrázás, mind az NBA szerelmeseinek.

A post shared by Y/PROJECT (@yproject_official) on

Y/Project, a divatvilág óvodása

A Y/Project szemlátomást imád eltávolítani egy-egy látszólag fontos elemet a ruháiról, gyakorlatilag ők a divatvilág Hannibal Lecterei. A farmereik között sem a Transformers ihlette kettő az egyben fazon a legfurcsább, van harisnyatartó jellegű gatya is a kínálatukban, igaz ez már 140.000 forintot kóstál. Minél furcsább, annál drágább, úgy tűnik ez a koncepció. Az össze-vissza gombolható és kivágott göncök persze sok mindenre jók lehetnek, az alakváltó nadrág kifejezetten jól jöhet például, ha valakinek menekülőre kell fognia a dolgot egy félresikerült bankrablás után, átöltözni viszont nem marad ideje. Mindenesetre az idei év termését elnézve nem lesz könnyű 10-nél megállni, ha az év végi listák közé egy "10 legfurább farmer" válogatást is be szeretnénk szúrni.

AECT (@yproject_official) on

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.