Kinek áll jobban: cannes-i különkiadás

Emily Ratajkowski elirigyelte Bella Hadid tavalyi ruháját, miközben a modell Ratajkowskinak öltözött.

A múltheti, ezüstruhás szavazás után egy rendhagyó Cannes-i különkiadással jelentkezik a ‘Kinek áll jobban' rovat, mivel Bella Hadid és Emily Ratajkowski sikeresen egymásnak öltöztek a gála vörös szőnyegén. A hajtás után mutatjuk a zavaros összeöltözést!

Bella Hadid vs. Emily Ratajkowski

A 2016-os évből kevés vörös szőnyeges ruha maradt meg annyira az emberek emlékezetében, mint Bella Hadid piros színű, köldökig felsliccelt Alexandre Gauthier estélyije, amiben az Az ismeretlen lány című film cannes-i premierjén lopta el a showt kolleganői elől. Úgy tűnik a rafinált húzás megtetszett a szégyenlősnek szintén nem mondható Emily Ratajkowskinak is, aki pezsgő színben sütötte el a fazont az Ismael's Ghosts bemutatóján Cannes-ban. Szerintetek kinek áll jobban a fehérneműnek látszó ruha, szavazzatok!

kinek 0522 01
Getty Images

Kinek áll jobban a felsliccelt ruha?

Emily Ratajkowski vs. Bella Hadid

És itt jön a mulatságos csavar, mivel mialatt a 25 éves celebnő azon ügyködött, hogy Bella Hadidéhoz hasonló sikereket érjen el villantós dizájnerruhájával, addig az instamodellnek sikerült Emily Ratajkowskiéhoz hasonló lábmutogatós ruhát választania ugyanarra a filmpremierre. Ki volt a jobb, a Bella Hadidnak öltözött Ratajkowski vagy a Ratajkowskinak öltözött Bella Hadid? Szavazzatok!

kinek 0522 02
Getty Images

Kinek áll jobban a pezsgő szín?

Oszd meg másokkal is!
Mustra