Kövér nőnek kövér flakont – mondja a Dove

Lehet, hogy ezt nem gondolták át eléggé.

A Sokarcú Isten flakonjai

A Dove régóta odafigyel arra, hogy ne kizárólag Victoria’s Secret modellekkel reklámozza a termékeit, de a szappangyártó óriás most szintet lépett, a plus size modellek ezentúl szettben érkeznek, jár melléjük plus size flakon is. 

Csöbörből vödörbe

Az eddigi kampányoknak épp az volt a lényege, hogy mérettől, vagy bőrszíntől függetlenül mindenki ugyanazt a terméket használja, a márka egy valóban inklúzív „jöhet mindenki” jellegű üzenettel igyekezett toleranciára nevelni. Az új reklám is ebben a szellemben készült, de a Dove most elszámolta magát, hiszen a 7 különböző „testtípusban” kapható, karcsú vagy épp bödönszerű butykosokkal bizony épp azt propagálja, hogy aki terebélyesebb, ahhoz tusfürdőből is a vödörszerű kiadás passzol.

Limitált példányszám!

Mindezt persze lehet úgy is értelmezni, hogy a vállalat arra buzdít, vállalja fel bátran minden nő az alakját, a gyakorlatban azonban mégiscsak különbség van a kampány mottója („minden testalkat ugyanolyan szép”), és a palackválasztás „elhíztál? itt egy vödör!” jellegű üzenete között. Voltak egypáran a Twitteren is, akik kifogásolhatónak találták a limitált példányszámú flakoncsapatot. 

Van, aki azzal poénkodik, hogy a lyukas embereknek mi jár?

Más rajzolgatott kicsit

És tényleg, a színes bőrűekkel mi lesz?

Van aki attól tart, ha rossz alakú flakont vesz, meghal. Haha:

Oszd meg másokkal is!
Mustra