Mellbimbóhoz igazítsd a rúzsod!

Megvan, hogy választhatod ki az ideális nude rúzst: egy jó mellbimbó-analízissel! De mi van akkor, ha valaki szívárvány színű mellbimbókkal született?

A minden idők egyik legcsúnyább mellbimbóját is megvillantó videó „orvosa” amellett érvel, hogy az ideális szín kiválasztásához nem kell mást tenni, mint ledobni a ruháidat, és meztelenül végigpróbálni a skálát: az a szín a nyerő, amelyik a legközelebb van a bimbó színéhez. 

Stork Könyve

A kinyilatkoztatás mögött nincs amúgy semmilyen kutatás vagy algoritmus, egyszerűen jól hangzik. Legalábbis az egyszerűen „Az orvosok”-ként futó műsor Dr. Travis Storkja szerint. Van, akit meggyőzött Stork revelációja, van akit nem: a sminkművész (más néven sminkes) Kari Bauce szerint például „Ez hülyeség.” Lehet, hogy később majd a 2017-es Bimbó Háborúk-ként fogunk visszatekinteni a viszálykodásra, hisz úgy tűnik, mindenkinek fontos, hogy hallassa a hangját a mellbimbóhoz passzoló rúzsok ügyében.

Ez színváltós!

Tovább bonyolítja a kérdést, hogy a hőmérséklet, a hormonháztartás állapota, és az ingadozó vérbőség is befolyásolja mind az ajkak, mind a bimbók színét, nem árt tehát a különböző időjárási viszonyoknak megfelelően több színt is kiválasztani, így mindenki biztonságban érezheti magát. Úgy tűnik azonban, hogy mindez csak a világosabb bőrű nők… emberek esetében igaz. Az ezek szerint már 2015-ben is népszerű, vagy legalábbis ismert ötlettel kapcsolatban már akkor kiderült, hogy a sötétebb tónusú bőrrel rendelkező embertársaink sokkal kevésbé lelkesedek a módszerért. 

Na de van, aki itt nem áll meg: ugyan a Dívány szerkesztősége nem rohant egy emberként a drogériába rúzsért, de aRefinery29 csapata igen! Így már tudhatjuk, hogy Alix Tunell bimbója sötétebb színű, korallos árnyalatú, és Cat Quinnről is többet tudhatunk meg, mint szeretnénk. A rúzsok egyébként jól állnak a csajoknak, bár ezzel nem mindegyikük ért egyet, szóval megint megfejtettük a semmit: van, akinek bejön a bimbóhoz igazított rúzs, van, akinek nem. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek