Stefano Gabbana 14 év után beismerte, hogy koppintott

A híres 'Sex' nyaklánc miatt kért elnézést Vivienne Westwoodtól, ő pedig Karl Lagerfeldtől várna el valami hasonlót.

Stefano Gabbana rákapott az Instázgatásra. Nemrég azzal került címlapokra, hogy belengetett egy kb. 300 ezer forintos összefirkált tornacipőt, amin a “Vékony vagyok és gyönyörű” felirat volt olvasható. Ezúttal nem a telt követőit alázta, hanem hirtelen eszébe jutott, hogy még nem kért elnézést Vivienne Westwoodtól azért, amiért 14 évvel ezelőtt lekoppintátták a punk tervezőnő egyik 1989-as kollekciójának ‘Sex' feliratos nyakörv láncát – írja a Dazeddigital.com.

“Oké, ez igaz. Hülyék voltunk és tapasztalatlanok, amikor ezt csináltuk” – ismerte be nyilvánosan a bakit az olasz divatház kommunikatívabb fele, aki elképzelhető, hogy azért volt ennyire nagyvonalú, mert valami hasonlót várna el Karl Lagerfeldtől azért, amiért olyan görög oszlopra emlékeztető sarkakat épített be 2017-es nyaralós kollekciójába, mint amilyenet a Dolce & Gabbana mutatott be 2014-ben.

Interessante....*** its just a repost * #Repost @whodiditfirst ・・・ #WHODIDITFIRST @dolcegabbana or @chanelofficial ***

Una publicación compartida de stefanogabbana (@stefanogabbana) el

Legalábbis erre következtettünk abból, hogy Gabbana ezzel a témával is ment egy kört az Instagramon. Kíváncsian várjunk az ügybe belekevert Westwood reakcióját, de örömmel vennénk egy “lagerfeldi” véleményt is az egymástól való inspirálódásról vagy az egymás előtt való tisztelgésről. Vagy nevezzék akárhogyan a divatvilágban a lopást és a koppintást.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek