Estélyit 4300 forintból?

Shami Oshun, egy 17 éves kaliforniai lány azzal vívta ki magának a 15 perc hírnevet, hogy saját magának varrt estélyi ruhát a diákbálra. A tini már 8 éves korától szívesen varr, van online boltja is, és azért nem készült fel jobban a bulira, mert csak előző nap vett rá jegyet – tudtuk meg a Huffington Postról.

Szóval ott állt Shami a buli előtt pár órával és nem volt ruhája, úgyhogy elszalad a helyi Röltexbe, vett lila tüllt 15 dollárért, azaz 4300 forintért, majd elkezdett varrni és végig posztolta a folyamatot. Azért kicsit túlzás azt állítani, hogy varrt egy ruhát 5 óra alatt, mert végülis egy régi csőruhára applikálta fel a lila tüllt, és egy régebbi szoknyája anyagából csinált rózsákat a ruha aljára.

A követői egy emberként el vannak ájulva a végeredménytől, de szerintem elég pacuha módon összeöltögetett szett kerekedett ki a pár órányi munkából, ami persze aranyos, de azért távol áll a Met-gála haute couture ruhakölteményeitől, hiába állítják egyesek, hogy simán veri azokat. Mindenesetre a rózsákért a ruha alján hatalmas pacsi, nagy meló lehetett. A hajtás után megnézheted a munkafolyamatot és a cikk alján megszavazhatod: menő vagy ciki lett a saját gyártású báli ruha?

Ez a végeredmény. De hogy jutott el idáig az amerikai tini? Tekerj lejjebb!
Ez a végeredmény. De hogy jutott el idáig az amerikai tini? Tekerj lejjebb!

Minden így kezdődött:

Shami tapasztalt kézművesként talált otthon dísznek valót is, bár a végeredményen nem volt nyoma köveknek:

Na ez egyelőre nem valami biztató:

És ennél is láttunk már szebbet, de shami nem esett kétségbe, még semmi nincs veszve:

Végülis kap egy alapruhát a tüllgombolyag:

És ez így már teljesen máshogy néz ki:

Shami 5 óra alatt megvolt a ruhával, serényen varrt, merthát őt nem lehet megállítani:

Itt a vége:

Ez pedig a végeredmény felvéve: a fotókon jól mutat, ugye?

Kár, hogy a buli végén a szép rózsás alj a kreativitás áldozatául esett, ugyanis Shami úgy döntött, kényelmetlen a ruha, túl nehéz volt a sok virág a tüllhöz képest és egyszerűen levágta a ruha alját. Kért egy ollót az egyik biztonsági embertől, pózolt egyet a frissen minivé vált ruhában, aztán a levágott anyagot hazavitte (kép itt). Nos, mit gondolsz, menő vagy ciki a saját gyártású estélyi, ami igazából annyit sem ér, hogy ne vágd szét még a bulin? Vagy laza és menő dolog így bálozni? nyomj egy menőt vagy egy cikit!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1027) (580) Ciki!
Mustra