Mutatjuk a Met-gála legszebb estélyi ruháit!

Rihanna virágnak öltözött, de érdekesen választott Cara Delevingne és Celine Dion is. Mutatjuk a hétfői gála legcsinosabb kreációit!

Hétfő este tartották meg New Yorkban az év egyik legfontosabb vörös szőnyeges eseményét, az Anna Wintour nevével fémjelzett Met-gálát, aminek középpontjában idén a Metropolitan Művészeti Múzeum kiállításához igazodva a Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between tematika állt.

A Divatintézet jótékonysági rendezvényére szeretik magukat kicsípni a hírességek, ami érthető, hiszen egy-egy jól megválasztott dizájnerruhával, frizurával és sminkkel akár hónapokig címlapon lehet maradni. A felvonultatott ruhák igazodtak az aktuális trendekhez, így sokan pózoltak testszínű, fehér, ezüst, rózsaszín, bordó estélyiben, de felkapottak voltak a lábvillantós, az ejtett vállú, az áttetsző- és a farmer-anyagok is.

Persze mindig van egy-két sztár, aki igyekszik ellopni a showt a többi híresség elől, az idei bulinak talán Rihanna volt a legnagyobb nyertese, bár nem ütött akkorát, mint a mémmé vált sárga ruhája 2015-ben. A divattervezéssel próbálkozó popsztár mellett szerettük Lily Rose Depp klasszikus szabású rózsaszín Chanel estélyijét, Cara Delevingne ezüst nadrágkosztümjét, Gigi Hadid tüllben végződő zakóruháját, illetve Rita Ora masnijait. Kattints a galériára és nézd meg, hogy kik voltak az este legjobban öltözött celebnői!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek