Gyorsjelentés: elkezdődtek a Glamour-napok és őrület van.

A DM és Rossmann nulladik napot tart, a Glamour-kuponokkal akár 50 százalékkal olcsóbban lehet vásárolni. Elképesztő sorállásba futottunk.

Aki szeret vásárolni vagy épp sminkmániás, az pontosan tudja, mi vár ránk hétvégén: április 6. és 9. között Glamour-kuponokkal lehet olcsóbban vásárolni, ruhát jellemzően 20 százalékkal, kozmetikumot 25-50 százalékkal.

Helyzetjelentés egy drogériából: 20 perces sorállásra számítson.
Helyzetjelentés egy drogériából: 20 perces sorállásra számítson.

A két legnagyobb drogéria – Rossmann és DM – egy ideje már bevezette a "nulladik napot", azaz már szerdán elkezdődik náluk az őrület – ez most mára, azaz 5-ére esik. Én kióvakodtam ebédszünetben beszerezni a következő fél évre a sminkcuccokat: nem volt egy fáklyás menet. Ha te is erre készülsz, számolj azzal, hogy olyan nagy a tömeg, amilyet még nem láttál drogériában: valószínűleg mostanra mindenki rájött, hogy vagy még a nulladik nap elején bevásárol, vagy esélyes, hogy lecsúszik a legnépszerűbb termékekről.

Ami pedig a legnépszerűbb termékeket illeti: a Cif súroló és a Perwoll kicsit mintha átvette volna a dekorkozmetikumok helyét – legalábbis a kosarakban, amikbe beleláttam –, de azért volt nagy tolongás a dekoros állványoknál is. Egyelőre még van mindenből, de a világosabb árnyalatú alapozók már szépen fogynak. Érthető, hisz miért ne vennéd meg most féláron, egy kis kényelmetlenséget megér 50 százalék kedvezmény, nem?

Sorok kanyarognak, amíg a szem ellát!
Sorok kanyarognak, amíg a szem ellát!

Mértem és a kasszához 20 perc alatt jutottam el, ami nem tűnik olyan extrémnek, mint amilyen a sor hossza volt. A kasszások mindig elképszető ügyesek és kedvesek (legalábbis abban a drogériában, ahová én járok), annyit még azért el kell árulnom, hogy a 10 százalékos szokásos szezonális Rossmann-kupon nem összevonható a dekorkozmetikumokra vonatkozó 50 százalékos Glamour-kuponokkal és ez számomra csak a kasszánál derült ki. Azért nem panaszkodtam, mert így is spóroltam 7 ezret: ennyiért meg megéri sorban állni 20 percet. (UPDATE: üzent a Rossmann, összevonható a 10 és 50 százalékos kupon, csak félreérthették a boltban, ahol jártam, te már ne szívd meg! Viszont fontos: a különböző dekor márkákra vonatkozó 50 százalékos kupont nem lehet összevonni a 25 százalékos minden dekor termékre vonatkozó kuponnal.)

Ha viszont nem akarsz kuponozni, messzire kerüld el a drogériákat most és a hétvégén, mert nettó bosszúság lesz!

Oszd meg másokkal is!
Mustra