Várólista van a 2,8 milliós Saint Laurent csizmára

Szerencsére Rihanna már beszerezte a 3000 strasszal kirakott diszkós cipőt, de várhatóan a fast-fashion boltok is tele lesznek hasonló csodákkal.

Annak ellenére, hogy Anthony Vacarello második Saint Laurent kollekciója vegyes kritikákat kapott a párizsi divathéten, valamit mégiscsak tudhat, mivel az ott bemutatott strasszos csizmát többen is az őszi-téli szezon egyik legerősebb darabjaként tartják számon, olyannyira, hogy az olyan luxusbutikokban, mint a Saks Fith Avenue vagy a Bergdorf Goodman már most várólistára került. Sőt, a bennfentesek szerint elég sokan szeretnék előrendelni a 10 ezer dollárra, azaz kb. 2,8 millió forintra beárazott, 3000 darab strasszal díszített lábbelit.

Ezért a csodáért kérnek 2,8 millió forintot!
Ezért a csodáért kérnek 2,8 millió forintot!Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

A siker többek között annak is betudható, hogy a showt követően Rihanna már ebben a Studio 54 hangulatát idéző diszkós csizmában flangált és Instázgatott Párizsban, ennél jobb reklám pedig nem is nagyon kell manapság.

De a stílus több divatház, a Chanel, az Isabel Marant vagy a Marco de Vicenzo kifutóján is megjelent a szezonban. A 80-as évekre emlékeztető giccses csizma egyébként az elemzők szerint is a 2017-es év egyik kulcsfontosságú kiegészítője lehet, a Chloé Pixie bag névre keresztelt táskájával együtt – írja a Refinery29.com.

phresh out da runway I * @ysl

Una publicación compartida de badgalriri (@badgalriri) el

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek