Így hordják az idei trendeket a teltkarcsú nők

Az elmúlt években számos márka gondolt a teltebb idomokkal rendelkező divatrajongókra. Valószínűleg ennek tudható be, hogy az Instagramra is egyre több plus size mérettel rendelkő nő tölti fel a legaktuálisabb trendeknek megfelelő napi összeállítását. A hajtás után mutatjuk, hogy hogyan hordják a tavaszi-nyári szezon slágereit a 42-nél nagyobb méretű nők!

Jól láthatóan Allison Teng is tisztában van vele, hogy az év első felének egyik legnagyobb slágere a vállvillantós ruha. A több mint 67 ezer követőt számláló blogger bézs szandállal, zöld keretes napszemüveggel és fonott táskával kombinálta a fekete-fehér kockás midiruhát.

A több mint 222 ezer követővel bíró Garner Style annyira jó fej volt, hogy egy világoskék blúzra és táskára két féle variációt is készített. A Chanel brossal megbolondított ing remekül mutat a szűk farmerrel és a szezon másik nagy favoritjával, a bézs színű szoknyával is.

És így mutatnak az év legdivatosabb kabátjai, a motoros dzseki, a flitteres ujjú bomber, valamint a farmerdzseki az örökzöld kis fekete ruhával.

BLOG UPDATE: 3 Jackets You Need In Your Closet Right Now [LINK IN BIO] Which jacket is your fav??? #plussize #fashion #blogger #goldenconfidence

Una publicación compartida de Chastity Garner Valentine (@garnerstyle) el

A New York-i blogger, Margie Plus a celebnők által is felkapott pántos ruha-póló kombót építette be ruhatárába. A bézs-fehér összeállításhoz jól passzol a gyöngyös choker nyaklánc és a ruha színével megegyező baseball sapka is.

A teltebb alkatú nőkön is jól mutatnak a semleges árnyalatok és a púderrózsaszín bomber. A blogger egy sárga lencsés napszemüveggel hívta fel a figyelmet arra, hogy a 90-es évek stílusát majmoljuk majd 2017-ben.

A chicagói stylist, Rashida Hunter a hercegnős plisszírozott szoknyát emelte be tavaszi ruhatárába, az összeállítását egy fekete bomberrel és szőrmével bevont papucs cipővel tette még egyedibbé.

& I wouldn't have it Any Other Way **.

Una publicación compartida de Rashida "Rah" Hunter (@priincessrah) el

A bátrabbak körömcipővel és csipkefelsővel kipróbálhatják a divatba jött játszósnadrágot is!

Nemcsak nálunk, máshol is nyomulnak a feministák. De mérettől függetlenül menő a farmer, a színes haj és az ezüst bomber is.

Állatmintás kiegészítőkkel is jól mutat a katonai ihletésű camouflage kabát és a hozzá illő gyárilag szakadt nadrág.

Check out our #NovaBabe @charisma_monroe SLAYIN' in our "Roll Out Jeans"! **www.FashionNova.com*

Una publicación compartida de Fashion Nova Curve * (@fashionnovacurve) el

Oszd meg másokkal is!
Mustra