Szerezz be egy csillámos csizmát!

Míg tavaly a fehér bokacsizma volt felkapott, addig idén várhatóan a csillámporba megmártott lábbelikre vadászunk majd az üzletekben. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a trend felütötte a fejét a New York-i, a londoni, a milánói és a párizsi divathéten is.

Az olyan meghatározó divatházak, mint a Chanel, a Saint Laurent vagy a Marc Jacobs kollekcióit elnézve különféle formában és sarokmérettel jön divatba a csillogó csizma, de talán a hatvanas és a nyolcvanas évek stílusa határozza majd meg jobban az új őrületet.

A csillámos csizmára még nem nagyon vannak felkészülve a megfizethető butikok, de az Asos oldaláról 48 euróért, kb.14.800 forintért már rendelhetünk valami hasonlót. A Stradivariusban 9995 forint, a H&M-ben pedig 9990 forint egy ezüst bokacsizma, a Zarában 9995 forint a törpesarkú, a Mangóban pedig 23.995 forintot kérnek egy papucscipőért. Kattints a galériára és nézd meg, hogy milyen cipőt érdemes beszerezned a szezonban!

Az átlátszó csizmákhoz hasonlóan a csillámos hullám is nagyot megy az Instagramon is, ahol #glitterboots néven vannak a legjobb találatok. Innen tudtuk meg például, hogy a könytárba tévedt Rihanna már is le is csapott a Saint Laurent őszi szezonra tervezett csizmájára.

De az Insta-divatbloggerek jó része is beszerzett már valami hasonlót, a legtöbben egyébként farmerrel és fehér blúzzal kombinálják.

Oszd meg másokkal is!
Mustra