Menő vagy ciki mellvillantós atléta?

Azt már tavaly év végén lehetett tudni, hogy a falatnyi póló alól kivillanó mellek az új hasig dekoltázs, de azért arra nem voltunk felkészülve, hogy a trendet épp a kiskamasz-kamasz korosztályt megcélzó Urban Outfitters veszi majd komolyan és tolja túl a szezonban.

A melltartónál is kisebb felső a divat a márka szerint.
A melltartónál is kisebb felső a divat a márka szerint.Urban Outfitters

A nemzetközi Cosmopolitan hívta fel a figyelmünket arra, hogy a sovány modelleket favorizáló fast-fashion márkánál elgurult a gyógyszer és a “legmenőbb réteges megjelenés” valamint “ultra-szexi” címszavakkal árulják ezt az első ránézésre megnevezhetetlen ruhadarabot. Na de tényleg, mégis, mi akar ez lenni? Szuperrövid asszonyverő atléta? Vagy valamilyen nyakat fedő kiegészítő? Biztos, hogy melltartó és nem miniruha fölött kell viselni? Esetleg ezt kellene hordani a divatba jött tréninggatyával? Ennyire beütött volna a 90-es évek divatja?

ahh hehe this stuff cracks me up!! * #cuteshirt #jezebel #urbanoutfitters #*

Una publicación compartida de *********** (@glitter_wand) el

De további kérdések is felmerülnek a márka megfizethető, 16 dolláros, kb.4689 forintos felsőjével kapcsolatban, ami félő, hogy a fesztiválszezon egyik nagy slágere lesz. Nem egyértelmű például, hogy hova kell ezt felvenni, mert iskolába és munkahelyre egészen biztos, hogy nem, de azon is meglepődnénk, ha fényes nappal jönne velünk szembe az utcán. Ön mit gondol az egyszerre merész és alternatív ruhadarabról, menőnek vagy cikinek találja? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1759) (1541) Ciki!
Mustra