Vajon jön még ennél furcsább farmer idén?

A Nordstromon futott bele a Twitter népe a szezon egyik legextrémebb gatyájába, egy Topshop farmerbe és rögtön ki is borultak – írja a Refinery29. Őszinte leszek: szerintem vicces a műanyag térdű, objektíve baromi ronda mamifarmer. Mármint jól vicces. Hatalmas divat a kivágott térdű farmer már szezonok ótra, adta magát, hogy valakinek eszébe jusson, hogy a térnél szellős gatyákat egy áttetsző fóliával fedje be.

clk

Nyilván teljesen őrülten néz ki a végeredmény, de épp ez benne a király, hogy nem a szokásos, unalmas szaggatott farmerről van szó, hanem egy punkos, acidpartys, abszolút a 90-es évek kelet-európájába illő darabról. A Topshop "Moto Clear Patent Mom Jeans" névre hallgató farmerját a Nordstromról nem lehet Magyarországra rendelni, viszont ott a márka hivatalos oldala, ahonnan 6 fontnyi szállításért idehozzák (ott összesen 55 fontba, közel 20 ezer forintba kerül ez a kaland), de akár egy DIY fellángolás keretében is teljesen jól megvalósítható az átlátszó térdrészű nadrág.

100528391
Topshop

Egyébként én előbb vennék fel egy ilyent, mint egy "Fringe Raw Hem Jeans"-t vagy egy "Sequine Knee Mom Jeans"-t. És ön hagy van ezzel? Felvenné a műanyagos farmert vagy már a gondolattól is izzad a térde?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (862) (1102) Ciki!
Mustra