Itt vannak a legjobb tavaszi kampányok!

Február elejére szinte minden valamire való divatház elkészült a tavaszi-nyári kampányával, ami az előző szezonokhoz hasonlóan számos érdekességet tartogat a divatrajongóknak, de többek között azt is megtudhatjuk a reklámfotókból, hogy kik lesznek a luxusmárkák arcai 2017-ben.

Az idei kampány anyagokat minden tekintetben a sokszínűség jellemezte, például új nevek bukkantak fel a divatfotósok palettáján, a szokásos házikedvenceket (cica, kutya, papagáj) pedig az olyan nagy testű állatok váltották a sorban, mint a tigris, a teve vagy ló.

Szerették a divatházak a 70-es és a 80-es évek témáját, míg a Chanelnél már a 90-es évek számít igazán menőnek. Felkapott volt celeblányokkal, idős és veterán modellel hirdetni és volt olyan is, aki masztektómián átesett modellt szerződtetett le a szezonra. Évekig divatban voltak a depresszív, hátat fordítós fotók és az alteros arcok, de az év első felében inkább az arcelfordítós, bandázós, földön fetrengős és ücsörgős témákban láttak fantáziát a kreatívosok. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan hirdetik magukat a legismertebb márkák 2017-ben!

Oszd meg másokkal is!
Mustra