800 ezres kabát a celebnők új kedvence

Nemcsak a combcsizma menő a színésznők, modellek és celebek körében, hanem az Acne Studios ‘Velocite' fantázianéven futó, puha gyapjúval bélelt bőrkabátja is, ami a kivitelezéstől függően 2800 – 3000 dollárba (kb.803-860 ezer forint) kerül a luxusboltokban.

A klasszikus motorosdzseki téliesített változata leggyakrabban bordó, sötétkék, fekete, bézs és arany változatokban bukkan fel az olyan hírességeken, mint Kendall Jenner, Rihanna, Heidi Klum, Dakota Johnson vagy Keira Knightley, akik pillanatok alatt a szezon egyik legkelendőbb termékévé tették a formát, így semmi meglepő nincs abban, hogy a Zarában is találni hasonlót 29.995 forintért, de a Yahoo Style szerint az Asos oldalán is vannak profi koppintások a témában.

Idén egyébként az arany változat a legfelkapottabb, tele van az Instagram az ilyen kabátokban pózolgató önjelölt Insta-celebekkel. A trend feltételezhetően Kendall Jennertől jön, aki kolleganőihez hasonlóan farmerrel kombinálta a szezon slágerét.

Naná, hogy a smink- és bugyibirodalmat építő Kylie Jenner is beszerzett egy luxuskabátot és tükörszelfizett is benne egyet.

Una foto publicada por Kylie (@kyliejenner) el

A 24 éves amerikai szépségkirálynő, Olivia Culpo is pózolt már a stockholmi márka túlárazott kabátjában.

See you in Paris :))))) #PFW @fwrd #lookfwrd #OCstreetstyle #OCtravel

Una foto publicada por Olivia Culpo (@oliviaculpo) el

Hasonló kabát volt egyébként Sylvester Stallonén is a Rocky című bokszolós filmben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra