Itt van a pasiknak szánt menyasszonyi- és pucérruha!

A londoni, milánói és párizsi férfi divathetet követően New Yorkban is bemutatták a divatházak, hogy miben látnák szívesen a férfiakat 2017 második felében. A New York-i showk közül a legemlékezetesebb a córdobai születésű Alejandro Gomez Palomo bemutatója volt, mivel a London College of Fashionben tanult 24 éves dizájnernek sikerült mindent felrúgnia, amit eddig a férfidivatról tudtunk vagy gondoltunk.

A férfidivatot forradalmasító tervező kollekcióját a legtöbb szaklap, köztük a Vogue is mesésen időszerűnek találta, sőt a magazin szerint Palomo Spain egyszerűen búcsút intett a heteronormativitásnak és olyan ruhadarabokban küldte kifutóra férfi modelljeit, amiket a nők is simán viselhetnének.

“Ez volt a New York-i divathét legcsodálatosabb, legszebb, legdekadensebb és leghuncutabb bemutatója” – összegezte a látottakat az ismert transznemű modell, Hari Nef. Persze nem ő volt az egyetlen Palomo Spain rajongó híresség, a közönség soraiban ült Troye Sivan énekes, Ryan McGinley fotós, a Bryanboy néven futó blogger, valamint Nicola Formichetti is elismerően nyilatkozott a spanyol tervezőről.

Palomo Spain legújabb kollekciója egyébként olyan, mintha az Erzsébet-korabeli ruhákat ötvözték volna a Studio 54-re jellemző buliruhákkal. Nem sokban tér el a női kollekcióktól, helyet kapott benne a marabu toll, a pucérruha, a fűző, a combcsizma és a metálfényű csizma, a rózsaszín, az állatminta, a fodrok, valamint a menyasszonyi ruhák is. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mivel provokált a fiatal tervező New Yorkban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra