Jennifer Lopez újra divatba hozza az éktalpút

Míg Manolo Blahnik Rihannával karöltve dobta piacra túlárazott téli csizmáit, addig olasz kollegája, Giuseppe Zanotti Jennifer Lopezzel készített egy hat darabos kapszulakollekciót, ami már hivatalosan is megvásárolható a luxuscipő-boltokban és Zanotti webáruházában – hívja fel a figyelmet a lehetőségre a Harper's Bazaar.com.

New Arrival: Giuseppe for Jennifer Lopez launches TODAY! #GiuseppexJennifer #shoes

Una foto publicada por Nordstrom (@nordstrom) el

“Giuseppével egy ultramodern, nőies kollekciót hoztunk létre” – nyilatkozta az együttműködésről a magassarkúkért rajongó popsztár, akitől egyébként sem áll távol cipőtervezés, a 2000-es évek elején még saját cipőmárkája is volt, ami természetesen JLO néven futott.

Launching worldwide today, my queen @JLo 's exclusive capsule collection! Check the collection going to this link: http://bit.ly/GiuseppexJennifer #GiuseppeXJennifer #JLo #JenniferLopez #GiuseppeZanotti #EmmeHigh #Leslie #Lynda #Tiana #Jen

Una foto publicada por ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ JENNIFER LOPEZ UPDATES (@livinjeneration) el

Persze nem először dolgozik együtt A-listás hírességekkel az 59 éves cipész, 2013-ban Beyoncéval, előtte pedig a szupermodell Anja Rubikkal rakott össze egy kapszulakollekciót. Lopez kollekciója leginkább azért meglepő, mert a popsztár szerint újra divatba jönnek az olyan kispadra száműzött formák, mint a térdig érő gladiátorszandál vagy a szintén tiltólistás éktalpú tornacipő.

#jlo #allihave #shadesofblue #jlovegas #jlovers #jlobooty #jennyfromtheblock #jenniferlopez @jlo #giuseppexjennifer

Una foto publicada por jennifer lopez forever (@jlo_sexybody) el

A csillogó púderszínű bokacsizmák és elegáns szandálok egyébként jól sikerültek, egy szaténpántos darabért 895 dollárt, (258 ezer forint), egy kígyóbőr gladiátorszandálért 1295 dollárt (374 ezer forint), a Lopez által mutatósnak tartott éktalpúért 1395 dollárt (403 ezer forint) kérnek. A kollekció legdrágább darabjáért, a kristályokkal kirakott bokacipőért viszont 2995 dollárt (865 ezer forint) kell kicsengetni.

Ön mit gondol Zanotti és Lopez közös munkájáról? Menőnek találja, vagy ön még a platform visszatérését sem dolgozta fel, így az éktalpú cipőktől végképp a hiodeg rázza? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1261) (1338) Ciki!
Mustra