Ezért van mindig táska Katalin hercegné kezében

Egy megalapozatlan, de valóban hihető elmélet kering arról, hogy miért kapaszkodik olyan gyakran Katalin hercegné a védjegyévé vált clutch táskába és miért nem látni soha hátizsákkal vagy trendi vödörtáskával. Az ismert etikettszakértő, Myka Meier a Good Housekeeping magazinnak nyilatkozta, hogy a kétgyermekes hercegné ezzel a trükkel próbálhatja kivédeni a kínos vagy nem kívánt kézfogásokat – írja az Elle.com.

Az egyik kezét így is szabaddá tudja tenni, ha akarja.
Az egyik kezét így is szabaddá tudja tenni, ha akarja.Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A család egykori komornyikja, aki ma már vállalati protokollt és illemórákat tart másoknak, azt is elmondta, hogy véleménye szerint a Cambridge-i hercegné, aki a külföldi elnökfeleségektől és más előkelőségektől tanulhatta el a trükköt, egyszerűen csak azt gondolja, hogy sokan nem tudják a rá vonatkozó illemszabályokat és azért fogja maga előtt két kézzel a borítéktáskát, hogy elkerülje a kellemetlen szituációkat.

Elegánsabban mutat,mintha zsebre vágott kézzel pózolna.
Elegánsabban mutat,mintha zsebre vágott kézzel pózolna.Samir Hussein / Getty Images Hungary

A kézrázástól idegenkedő hercegnéről egyébként más kulisszatitkok is kiderültek a riportnak köszönhetően, például megtudtuk, hogy Katalin hercegné, aki csak a tavalyi évben 64 milliót szórt el dizájnerruhákra, milyen remek háziasszony hírében áll. Mi pedig reméljük, hogy egy napon azt is megtudjuk, hogy mit tart a hercegné ezekben a kis méretű táskákban.

Ön szerint mi lehet a táskában?

Oszd meg másokkal is!
Mustra