Divatos elnökfeleség volt Michelle Obama

Az USA 45. elnökének hivatalos beiktatása után Melania Trump lesz az Egyesült Államok First Ladyje, akinek nem lesz könnyű dolga, mivel minden idők egyik legszerethetőbb elnökfeleségét, Michelle Obamát váltja majd a sorban.

Obama 52 éves divatrajongó feleségéről, ruhaválasztásairól, hasonló stílusban utazó kamaszlányairól, Vogue címlapjairól, lakberendezői tehetségéről és hisztit kiváltó frizuraváltásáról mi is többször beszámoltunk az elmúlt években. A elnökfeleségről köztudott, hogy általában igyekezett egy emberközpontú és takarékos nő benyomását kelteni, ezért előszeretettel viselte többször ugyanazt a ruhát, de azért a luxusmárkák kínálatától sem tartotta távol magát és szívügyének tartotta az amerikai divatházak népszerűsítését.

Michelle Obama a két ciklus alatt sokat tett a gyerekkori elhízás visszaszorításáért és ahol csak tehette, felhívta a figyelmet oktatás fontosságára. Mindezt persze menő dizájnerruhákban tette, a galériára kattintva mutatjuk a kedvenc virágmintás darabjainkat és a legszebb estélyiruhákat!

Nekünk ez a térképes Gucci ruha volt az egyik kedvencünk Michelle Obama ruhatárából. Az olasz divatház ruháját az Ellen DeGeneres showban viselte a közvetlennek mondott First Lady.

The First Lady* Ellen* Tune in to @TheEllenShow today for some dance moves and surprise guests.

Una foto publicada por First Lady Michelle Obama (@michelleobama) el

Remekül állt rajta ez a rózsaszín-piros összeállítás is.

Ezzel az autós karaoke showval búcsúzunk az egyik legmenőbb elnökfeleségtől.

Mustra