Mennyit adna Diana hercegnő bársonyruhájáért?

Szenzációként terjedt a világban és a divatszakmában is, amikor novemberben bejelentették, hogy Diana hercegnő ikonikus ruhadarabjait aukcióra bocsátják Kerry Taylor, híres vintage ruhakereskedőnél, és azzal a lendülettel meg is lehet vásárolni őket. Így az sem meglepő, hogy az első aukción 45 ezer fontért, azaz 17 millió forintért kelt el a hercegnő egyik leghíresebb ruhája – írja a PopSugar.

Diana a The Grosvenor House Hotelben, 1988 novemberében is viselte a kékes-lilás bársonyruhát. Mellette Károly herceg. Kattintson a teljes méretű képért!
Diana a The Grosvenor House Hotelben, 1988 novemberében is viselte a kékes-lilás bársonyruhát. Mellette Károly herceg. Kattintson a teljes méretű képért!Tim Graham / Getty Images Hungary

Az aukción elkelt lila Bruce Oldfield bársonyruhát Diana egy Portugáliába tett kirándulása alatt is viselte, amikor elment Charles herceggel vacsorázni 1987 februárjában. Akkor a híres Spencer tiarával párosította. A ruha vállának kialakítása 30 évvel ezelőtt készült, de még mai napig olyan állapotban van, ahogyan annak idején a hercegnőn debütált.

Jövőre lesz egyébként 20 éve, hogy tragikus körülmények között elhunyt a hercegnő, és így szeretnék megmutatni, hogy a "szívek hercegnője" még mindig olyan erős, mint amilyen volt. 

Diana 1987 februárjában is a kék Bruce Oldfield ruhát viselte egy hivatalops portugál látogatáskor. Erről az alkalomról egy ilyen közeli képpel tudunk szolgálni.
Diana 1987 februárjában is a kék Bruce Oldfield ruhát viselte egy hivatalops portugál látogatáskor. Erről az alkalomról egy ilyen közeli képpel tudunk szolgálni.Julian Parker / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Mustra