Női méh a pucérruhán: menő vagy ciki?

A 29 éves svéd énekesnő, Tove Lo egy teljesen új szintre emelte a pucérruha fogalmát az ausztrál Aria Music Awardson, ahova egy női méhet ábrázoló, áttetsző miniruhában érkezett – írja a Fashionista.com a provokatív darabról, ami Emelie Janrell jelmeztervezőnek és Crap Diem stylistnak köszönhetően landolt az énekesnőn.  A dizájnernek pedig annyira bejött a motívum, hogy már méhhel díszített bevásárló táskákat is árul az Instagram oldalán. A fűzős platform bakancsot egyébként a H&M-el is kollaboráló Hannah Jinkins tervezte.

“Én olyan helyen nőttem fel, ahol a meztelenség és a szex természetes volt, nem pedig szégyelnivaló” – nyilatkozta Tove Lo, aki egyébként is szeret tabu témákat  feszegetni és ahol csak lehet, a szexualitást népszerűsíti. Ezen a vonalon mozog legújabb, Lady Wood című albuma is, amit szexuális töltete miatt átmenetileg letiltottak a YouTube-on, de ebben a Fairy Dust című rövidfilmben sem fogja vissza magát.

Uterus dress for #ARIAS * MADE BY @emeliejanrell @crapdiem

Una foto publicada por Tove Lo (@tovelo) el

Ön mit gondol a narancsos-piros árnyalatot kapott ruháról, a menstruáció ihlette ékszerek után már semmin nem lepődik meg és menőnek tartja, vagy inkább cikinek találja az efféle magamutogatást? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2421) (2517) Ciki!
Mustra