Elég jól nézett ki Michelle Obama az utolsó hivatalos vacsoráján

Megvolt a hamarosan leköszönő amerikai elnök, Barack Obama utolsó hivatalos vacsorája, amin Matteo Renzit, az olasz miniszterelnököt és a feleségét fogadták a Fehér Házban.

A mi szempontunkból viszont az igazán lényeges ebben az eseményben Michelle Obama, a first lady volt, aki szokásához híven ezúttal is remekül választott ruhát az alkalomhoz.

Egy bronzszínű, egészen pontosan rózsaarany Atelier Versace estélyit vett fel, ami azon túl, hogy nagyon jól állt neki, bizonyára egészen drága is volt. Pontos árat nem találtunk, de a több ezer dolláros árcédula egyáltalán nem lenne meglepő.

A vacsora némileg fura lehetett, ugyanis az olasz miniszerelnöknek egy nagyon menő, az USA-ban dolgozó olasz szakács által megálmodott és elkészített vacsorát szolgáltak fel, hogy lenyűgözzék néhány igazán klasszikus olasz ízzel, mintha ezt Olaszországban nem tudná megtenni. Volt némi mulatozás is, fellépett ugyanis az estén Gwen Stefani énekesnő. A galériában minden irányból megcsodálhatja Obamáné ruháját.

Az ennyire nagyszabású, elegáns ruhák egyébként nem kifejezetten jellemzőek rá, közelebb állnak hozzá az egyszerűbb vonalak és a virágminták.

Oszd meg másokkal is!
Mustra