Menő vagy ciki a dizájner Crocs papucs?

Míg a Teva és az Ugg a csandállal ijesztgeti a népet, addig a 2017-es tavaszi/nyári londoni divathéten Christopher Kane gondolta újra a világ egyik legrondább/legnépszerűbb lábbelijeként ismert Crocs papucsot, és a védjegyének számító márványmintával és kövekkel dobta fel azt – írja a Daily Mail. Szóval készüljön fel arra, hogy a 10. évfordulóját ünneplő divatház merész húzásának köszönhetően nemcsak a klumpa, de annak műanyag változata is trend lehet a következő szezonban.

A luxuspapucs láttán persze sokan összeomlottak a közösségi oldalakon. Volt, aki szerint már csírájában el kellene folyatni a divathullámot, mivel a Crocs sosem lesz elegáns. “Imádom Christopher Kane-t. De Crocs papucs? Tényleg?” – puffogott egy twitterező. “Nem érdekel, hogy ez Christopher Kane, a Crocs sosem lesz okés” – tette hozzá egy másik kommentelő.

A Crocsnak egyébként nagy lökést adott, hogy György herceg tavaly egy ilyen papucsban jelent meg a Beaufort Polo Clubban, és szinte pillanatok alatt elkapkodták az üzletekből a 2-es (magyar számozás szerint 18-as) méretű lábbeliket. Nem tudjuk, hogy ez a bemutató is ugyanilyen hatással lesz-e az eladásokra, de a Crocsnál bizakodóak. “Amikor Christopher Kane megkeresett minket ezzel a lehetőséggel, el voltunk ragadtatva és izgatottan vártuk az együttműködést” – állítja a márka szóvivője, aki szerint a tervezővel való közös munka megerősítette őket abban, hogy az ikonikus papucsnak igenis van helye a divatvilág palettáján.

Kevés jobb reklámarc van György hercegnél.
Kevés jobb reklámarc van György hercegnél.Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

“Mindigis szerettem szokatlan darabokkal és kombinációkkal dolgozni” – mondja a 34 éves dizájner, aki valami igazán különlegeset szeretett volna kihozni az általa ismert minták és a klasszikus Crocs összeeresztéséből. A több nívós díjat is elnyert Kane szerint akár estélyi ruhával, akár farmernadrággal viseljük az által tervezett papucsot. “A Crocs vitathatatlanul az egyik legkényelmesebb lábbeli, és nekem bejön, hogy a kissé esetlen formája miatt egyesek csúnyának titulálják” – mondja a tervező a Make Do and Mend névre keresztelt kollekcióba beépített papucsról.

Ön mit gondol, menő hogy egy divattervező felkarolta a sokat szidott darabot vagy cikinek találja az ötletet, amire várhatóan a DIY-rajongók is lecsapnak majd? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1348) (1535) Ciki!
Mustra