3 millió forintnyi ruha a négyévesen: menő vagy ciki?

Beyonce lánya, Blue Ivy egy 11.000 dolláros, azaz 3 millió forintos Mischka Aoki ruhát viselt a vasárnap este tartott, pucérruhákban és kivágott kis feketékben bővelkedő MTV Video Music Awardson New Yorkban. Az énekesnő drámai, tollas vállú ruhában vonult be a gálára, és mivel lányával együtt tette tiszteletét, nem engedhette meg magának (és Blue Ivynak), hogy a kislány pólóban-farmerben jelenljen meg, úghogy kapott a gyerek egy hercegnős, csupatüll estélyit: de nem ám olyat, amit az átlagos négyévesek kapnak az F&F vagy a H&M gyerekosztályán, ha végre sikerül kisírniuk egy rózsaszín jelmezt, hanem egy valódi dizájnerruhát.

A fáradtrózsaszín, flitterekkel díszített, uszályos Mischka Aoki ruhához egy sportos Giuseppe Zanotti cipőt és egy szetthez illő Lorraine Schwartz tiarát kapott még a kislány. A Mischka Aoki márka kifejezetten gyerekeknek készít luxusruhákat és Ivy szettje nem is a legdrágább: az online boltban jellemzően 14-16 ezer dolláros, csodaszép mini-estélyiket kínálnak. A 11 ezer dollárból – ahogy a Glamour.com rámutat –, kijönne egy kocsi vagy egy szemeszter egy jó amerikai egyetemen, de persze Beyoncéról van szó, tehát valószínűleg pont nem ez az összeg fog hiányozni Blue Ivy taníttatásához. 

Mint tudjuk, minden kislány szeret hercegnőnek öltözni, szóval ha az énekesnő megteheti, miért ne kényeztetné valódi hercegnőhöz illő szettel a négyévest?  A képügynökségi fotók alapján (melyeket fenti galériánkban láthat) egyébként úgy tűnik, Blue Ivy kicsit megszeppent bevonuláskor a tömegtől és elég kelletlen arccal abszolválta a gálázást, de Beyoncé Instagramja szerint a kislánynak nagyon is tetszett a pénzes jelmezbál. A valóságot sose fogjuk megtudni, de alább szavazhat, hogy ön szerint menő-e milliós ruhákban gáláztatni egy kislányt, vagy inkább ciki Beyonce húzása és jobban járt volna Blue Ivy, ha nem kellett volna egy komoly gálán parádéznia?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1117) (1704) Ciki!
Mustra