Milliókat vert el Celine Dion táskákra

Nemcsak Katalin hercegné költ mostanában sokat dizájnerruhákra, hanem a többszörös Grammy-díjas énekesnő, Celine Dion is, aki férje és testvére halála óta nem sokszor jelent meg a nyilvánosság előtt.

Az 1968-as születésű Dion stílusosan a párizsi divathétre időzítette a visszatérést, a róla készült elképesztő képeket elnézve pedig jól láthatóan jót tett neki, hogy stylistot váltott és az olyan új generációs hollywoodi üdvöskék öltöztetőjét kérte fel a feladatra, mint Zendaya, Ariana Grande vagy Ruby Rose.

A Vogue.com szerint a stylistnak, Law Roach-nak köszönhetően Dion az első olyan híresség, aki felvette a Demna Gvasalia által tervezett új Balenciaga ruhát, de a világosabb hajszínre váltó énekesnő ez elmúlt hetek alatt jópár milliót elszórt dizájnertáskákra is, Párizsban meglóbált egy 1,2 millió forintos élénklila Fendit, és ő volt az első celebnő, aki a Kardashian-Jenner család hölgytagjait megelőzve beszerezte a Riccardo Tisci által tervezett új Givenchy ‘Horizon' táskát, amiért 769 ezer forintot kérnek az üzletekben.

És a feltűnő napszemüvegek, valamint csillogó ékszerek mellé bevásárolt még egy-két jó befektetésnek ígérkező Céline, Saint Laurent, Hermés és Bottega Veneta táskát is, melyek összértéke akár a 20-30 millió forintot is elérheti. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mennyit költ az énekesnő luxustáskákra!

Az énekesnő stílusváltását egyébként ide kattintva az Instagramon is követheti. Itt van például ez a virággal megbolondított zöld vintage ruha, amihez színhez hasonló luxustáskát passzintott az énekesnő Párizsban.

Speechless ** #celinedion @ralfdoebele

Una foto publicada por Celiniacs (@thequeencelinedion) el

Mélyen dekoltált fekete csipkeruhában Las Vegasban.

CELINE DION * Still can't believe it #dreamsdocometrue #celinedion #queenofvegas #caesarspalace #vegas #hotbitch #idol #dream

Una foto publicada por Bianca Cataldo (@bianca_cataldo) el

Piros lakkbőr kabát, rojtos dizájnertáska és fűzős bokacsizma Párizsban.

* style series continues! Celine looking so damn fine #celinedion #celineinparis2016 #celinemylove

Una foto publicada por @celinemylove el

Íme még egy bizonyíték arra, hogy mekkora rajongója a luxuscuccoknak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek