Ezért ne gondolja túl, mit vesz fel a strandra

Előre leszögezzük, hogy semmi bajunk nincs Lindsay Lohannel, sőt, tök jó, hogy végre nem drogozik, hanem pasijával egy tengerparton romantikázik. Viszont sajnos a strandfelszerelés témán eléggé elvérzett, ugyanis sikerült olyan szettet összraknia, ami szörnyen áll neki. Az ezüst egyrészes kiemeli pocakját, viszont formás mellei mintha lógnának benne (ezt az optikai illúziót a pánt nélküli, középen még kis lyukkal is ellátott szabásnak köszönheti).

Az ő nagyon fehér bőrén ráadásul ez a szomorkás szürkén csillogó szín is rosszul fest, még tovább sápasztja. Az talán csak részletkérdésnek tűnik, de a teljesen ezüst felsőhöz arannyal keretezett szemüveget se jó ötlet felvenni (szebb lenne az összkép, ha a szemüveg sima fekete lenne) és a nyakában lógó bordó medált is nehéz megfejteni. A legnagyobb baki az egészben szerintünk mégis az áttört nadrág, ami valószínűleg tényleg emberen nem áll jól, Lohan vékony lábai eltűnnek a szörnyen szabott, áttetsző darabban – bugyivonala cserébe jól látszik, ami általában nem jelent semmi jót, kivéve, ha Chrissy Teigenről van szó. Szerencsére cipő nincs rajta, vagyis csak az utolsó képen láthatjuk, hogy kezében egy fehér papucs lóg – tényleg már csak ez hiányzott.

Szerintünk Lohan ebben a szettben mindent elrontott, amit lehetett, pedig látszik, hogy gondolkozott rajta, hogy mi vegyen fel. Valószínűleg kicsit túlgondolta ezt a "dögös strandruha" témát, amikor bepakolt a bőröndjébe, aztán amikor kipakolt, sehogy nem jött jól ki a lépés, mert se papucsot, se napszemüveget nem tett el, ami ehhez a kombinációhoz jól jönne, jobban járt volna, ha egy klasszikus, nyakbakötős, fekete egyrészest tesz el. De ezt csak mi mondjuk, önnek simán lehet, hogy bejön a metálos fürdőruha és a lyukacsos trapéznadrág: ha tetszik, ahogy Lohan kivonult a partra, nyomjon a menőre, ha nem érti ön se ezt a szettet, akkor a cikire szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1756) (2048) Ciki!
Mustra