Elképesztő showt nyomott le Louis Vuitton Brazíliában

Míg a Chanel nemrég Kubában rázta a rongyot és írt divattörténelmet, addig a Louis Vuitton a nyári olimpiai játékok idei helyszínén, a varázslatos Rio de Janeiróban mutatt be 2017-es nyaralós ruháit, azaz a Resort kollekcióját.

A francia divatház kreatívigazgatója, Nicolas Ghesquiére már tavaly is egy világhírű épületet, a John Lautner által tervezett Palm Springs-i Bob Hope villát szemelte ki a show helyszínéül, idén pedig Oscar Niemeyer egyik leghíresebb munkájára, a Nitero-i kortárs múzeumra esett az építészet-rajongó tervező választása.

A showra természetesen rengeteg hírességet, fontos embert és szupermodellt is meghívtak a szervezők, a Vogue.com állítása szerint 514 helyi és külföldi vendég kapott helyet az 1996-ban épült múzeum látványos teraszán, köztük volt többek között Catherine Deneuve, Alessandra Ambrosio, Alicia Vikander, Zendaya és Jaden Smith is.

Зажигательной недели, друзья! ********* #понедельник #monday #mood #moodoftheday #mondaymood #lvcruise

Un vídeo publicado por Evgeniya Krotova * (@ekrotova) el

A Louis Vuitton vezérigazgatója, Michael Burke szerint a több napos esemény majdnem akkora szervezést és munkát vett igénybe, mint az olimpia megszervezése, állítólag 500 órát doglozott rajta a modellekből, varrónőkből, sminkesekből, fodrászokból és PR-osokból álló több mint 300 fős csapat. Ezek a számok pedig azt bizonyítják, hogy a divatház egy kisebb vagyont szórt el a bemutatóra, ami körülbelül egy órával a show után már meg is térült, mivel több mint 10 ezer poszt érkezett #LVCruise hashtaggel az Instagramra.

О #lvcruise читайте в блоге #modniskeletmodi #мода #outfit

Una foto publicada por Модныйскелетмоды (@fashionskeleton) el

A lélegzetelállító panorámával keretezett bemutatón felvonultatott ruhákat valószínűleg előbb fogjuk látni Zendayán, mint Catherine Deneuve-ön, de ettől függetlenül nekünk tetszettek az elegáns csavart kapott fiatalos és sportos szerelések, a kosaras rövidnadrágok, a brazil származású művész, Aldemir Martins focista nyomatai ihlette fodros ruhák, illetve azok a boombox táskák, amik a Bluetooth technológiának köszönhetően valóban zenélnek majd. A flip-flop papucs és a gladiátorszandál keresztezéséből létrejött lábbelitől viszont nem estünk hasra. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen showt rittyentett össze a Louis Vuitton Rio de Janeiróban, vagy nézelődjön az Instagramon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek